Üniversite Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi yayımladığı ilana göre bünyesinde istihdam etmek üzere lise mezunları arasından 3 destek personeli alımı yapacak. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları..

Üniversite Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor 

10 Ekim 2022 Tarihli ve 31979 Sayılı Resmî Gazete' de yayımlanan ilana göre  Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak. İş ilanına göre Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi bünyesinde istihdam etmek üzere lise mezunları arasından 3 destek personeli alımı yapacak. 

Kadro dağılımı ve aranan nitelikler aşağıdaki gibidir

Başvuru şekli ve zamanı 

Adaylar başvurularını www.mehmetakif.edu.tr internet sitesinde bulunan başvuru formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurularak fotoğraf yapıştırmak ve imzalamak suretiyle ilanın detaylarında belirtilen belgelerle birlikte 10/10/2022 - 31/10/2022 (dâhil) tarihleri arasında Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı (İstiklal yerleşkesi içerisindedir.) adresinde olacak şekilde posta ile göndermeleri veya elden teslim ederek yapabileceklerdir.

Başvuru şartları aşağıdaki gibidir

  1. T.C. Vatandaşı olmak
  2. Kamu haklarından mahrum bulunmamak
  3. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  4. 657 sayılı Kanunun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak
  5.  Erkek adayların askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak
  6. Adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamaları gerekmektedir
  7. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak
  8. Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanununa göre ilgili kişinin araştırma sonucu olumlu olmak.
  9. Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan nitelikleri taşıyor olmak

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Lise Mezunu Sözleşmeli Personel Alımı ilanının detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN