Türkiye'nin Otomobil Devi TOGG, Yeni Personeller Arıyor!

TOGG, Türkiye'nin Otomobil Girişi Grubu olarak seri üretimlere hazırlık yaparken 29 iş pozisyonunda personel alımı yapıyor. İngilizce bilme şartı olan bu pozisyonlar için başvurularınızı şimdi yapın ve kariyerinizi TOGG'da şekillendirin!

Türkiye'nin Otomobil Devi TOGG, Yeni Personeller Arıyor!

Türkiye'nin Otomobil Girişi Grubu olan TOGG, seri üretimlere hazırlık yaparken 29 adet iş ilanıyla personel alımı gerçekleştiriyor. Ancak bu pozisyonlarda İngilizce bilme şartı bulunuyor ve bu gereklilik İngilizce olarak duyuruluyor.

togg.webp

TOGG, 2022 yılında seri üretimlere başlamak için çalışmalarını tamamlamaya hızla ilerliyor. Kurulum süreci neredeyse tamamlanmış durumda. Seri üretimlere geçildiğinde, önceden hazırlanan tasarımlar ve prototiplere göre üretim gerçekleştirilecek. Bu nedenle, personel alımları da şimdiden yapılmaya başlandı. TOGG, 29 adet iş ilanı yayımlayarak personel alımı yapmaktadır. Ancak henüz kurulum tamamlanmadığı için araştırma ve geliştirme ekiplerinde çalışacak personel alımları gerçekleştiriliyor. Bu sebeple, pozisyonlarda İngilizce bilme şartı aranmakta ve ilanlar İngilizce olarak yayımlanmaktadır. Biz de sizler için TOGG tarafından yayımlanan 29 iş ilanını derledik, İngilizce olarak verilen pozisyonları Türkçe'ye çevirdik ve aşağıda listeledik. Lütfen bu bilgilere göre başvurunuzu gerçekleştirin.

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

TOGG tarafından 29 adet iş ilanı İngilizce olarak yayımlanmıştır. Biz bu ilanları Türkçe'ye çevirdik. Peki hangi pozisyonlara alımlar yapılacak? İşte TOGG'un açık pozisyonları:

  1. Gömülü Yazılım Mühendisi
  2. Ürün Tasarım Mühendisi - Ön İnceleme
  3. Fonksiyonel Güvenlik Mühendisi
  4. Yüksek Gerilim Akü Sistemleri Mühendisi
  5. Siber Güvenlik Uzmanı
  6. Alçak Gerilim Elektroniği Mühendisi
  7. Teşhis Sistem Mühendisi
  8. İdari İşler (Teknik İşler)
  9. İdari İşler (Raporlama)
  10. Vücut Elektroniği Mühendisi
  11. Elektrik Kablo Demeti Sistemi Mühendisi
  12. Gövde Elektroniği Sistemi Bileşen Mühendisi
  13. Güç Elektroniği Mühendisi
  14. Arka Uç Yazılım Mühendisi
  15. Yazılım Kalite Sigorta Mühendisi
  16. Gömülü Güvenlik Mühendisi
  17. Adas Kalibrasyonu Uzmanı

Yukarıda belirtilen pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır. Başvurular nasıl yapılmalıdır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

TOGG tarafından alımlar gerçekleştirilecek olan pozisyonlar yukarıda listelenmiştir. Başvuruda bulunmak isteyen adayların aşağıda verilen başvuru linkini kullanarak başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Lütfen ilanların İngilizce yayımlandığını unutmayınız.