Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacak! Az önce duyuruldu: Bu şartlara dikkat

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan bir açıklamada, personel açığını kapatmak için yeni personel alımının yapılacağı bildirildi. Söz konusu duyuru sosyal medya hesapları aracılığı ile yapıldı. Duyurunun içeriğinde Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesine 1000 geçici işçi alınacağı açıklandı..

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacak! Az önce duyuruldu: Bu şartlara dikkat

Tarım ve Orman Bakanlığı, çeşitli pozisyonlar için 1.000 personel alımı yapacağını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın çıkan ilanı doprultusunda personel alım şartları nelerdir? Tarım ve Orman Bakanlığı'nın istihdam ettiği insan gücü ile ilgili tüm bilgilere haberin devamında ulaşabilirsiniz.

Tarım Bakanlığı'nın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada Bakanlığı'a ait Türkşeker fabrikasında 1000 geçici işçi istihdam edilecek. 11 Temmuz 2023 tarihinden sonra İŞKUR tarafından yayınlanan tebliğde geçici işçi alımına ilişkin başvuru koşulları yer alacak. Türkşeker AŞ fabrikasında istihdam edilen çalışanların listesi şöyle:

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacak

404 Mekatronik Bakım Onarım Teknisyeni,

344 Kimya Teknisyeni,

78 Makine Teknisyeni,

42 Makine Bakım Onarım Teknisyeni,

31 İş Makinaları Operatörü,

28 Mekaniker Buhar Kazanları Teknisyeni,

20 Tarım Makinaları Teknisyeni, 18 İnşaat Teknisyeni,

14 Elektrik Teknisyeni,

11 Bilgisayarlı Makine Teknisyeni, 6 Metal Teknolojisi Teknisyeni,

3 Endüstriyel Otomasyon Teknisyeni

Personel alımında başvuru şartları neler?

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın bakanlığa bağlı Türkşeker fabrikasında altı ay süreyle istihdam sağlanması amacıyla 1.000 geçici işçi çalıştırılacağı bilgisi var. Bakan İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabını kullanarak geçici işçi alınacağını kamuoyuna duyurdu.

Yukarıdaki alım için gerekli şartların ise 11 Temmuz 2023 tarihinden itibaren İŞKUR'un resmi internet sitesinde ilan edileceği bildirildi. Tüm başvuru işlemlerinin 11-17 Temmuz tarihlerinin ​​arasında İŞKUR internet sitesinden yapılacağı bilgisi paylaşıldı