Tarım ve Orman Bakanlığı 1000 personel alımı yapacak! Bu şartlara uyanlar işe alınacak

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesine bağlı bir kuruluş olan Türşeker AŞ'nin fabrikası için 1.000 işçi alımının yapılacağı bildirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1000 personel alımı yapacak! Bu şartlara uyanlar işe alınacak

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayınlanan yazılı açıklamasında, 4857 Sayılı İş Kanunu kapsamında TÜRKŞEKER'de altı ay süreli 1.000 geçici işçi çalıştırılacak.

Bakan İbrahim Yumaklı, bakanlık için istihdam edilecek olan geçici işçi alımı ile ilgili duyuruyu sosyal medya hesapları üzerinden yaptı. Bakan Yumaklı, yaptığı açıklamada, "Ailemize katılacak olan tüm tüm yeni meslektaşlarıma hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."

BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?

Tarım ve Orman Bakanlığı 1000 personel alımı

eçici işçi alımında uyulması gereken şartlar 11 Temmuz günü Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) internet sitesinde yayınlanacak. Başvuruların 11 Temmuz ile 17 Temmuz tarihleri ​​arasında İŞKUR'un internet sitesi üzerinden de yapılabileceği belirtildi.

Alınacak geçici işçi sayısı aşağıdaki şekilde belirlenmiştir;

"404 mekatronik bakım onarım mühendisi, 344 kimya mühendisi, 78 makine mühendisi, 42 makine bakım onarım mühendisi, 31 iş makinesi operatörü, 28 buhar kazanı teknisyeni, 20 ziraat makinesi mühendisi, 18 inşaat mühendisi, 15 elektrik mühendisi, 11 bilgisayar teknisyeni, 6 metal mühendisi, 3 endüstriyel otomasyon mühendisi."