Sözleşmeli Personel İlanı: 32 Pozisyon İçin Büro Güvenlik, Şoför ve Destek Personel Alımı

Devlet Üniversitesi, KPSS puan sıralamasına göre sınavsız bir şekilde bay ve bayan adaylara büro personeli, güvenlik görevlisi, şoför ve destek personel pozisyonlarında iş imkanı sunuyor. Bu alımlarla birlikte lisans, ön lisans ve lise mezunu toplam 32 personel görevlendirilecektir.

Sözleşmeli Personel İlanı: 32 Pozisyon İçin Büro Güvenlik, Şoför ve Destek Personel Alımı

Devlet Üniversitesi, resmi gazete ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan ile lisans, ön lisans ve lise mezunu adaylar arasından büro personeli, güvenlik görevlisi, şoför ve destek personeli alımı gerçekleştirecektir. Bu kapsamda aşağıdaki pozisyonlara başvuru yapabilirsiniz:

Üniversite Sözleşmeli Büro Personeli Alımı

Üniversitemiz, lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak üzere toplam 10 büro personeli alımı yapacaktır. Başvuruları değerlendirilirken aşağıdaki lisans programlarından mezun olma şartları göz önünde bulundurulacaktır:

  • Grafik, Grafik Sanatları, Fotoğraf ve Grafik Tasarım gibi lisans programlarından mezun olmak,
  • Maliye, Muhasebe veya Maliye-Muhasebe lisans programından mezun olmak,
  • İnsan Kaynakları Yönetimi veya İnsan Kaynakları lisans programından mezun olmak,
  • Adalet önlisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olmak,
  • Fotoğrafçılık ve Kameramanlık gibi önlisans programlarından mezun olmak,
  • Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.

personel3-001.webp

Üniversite Sözleşmeli Korumalık ve Güvenlik Görevlisi Alımı

Toplam 10 personel alımı içerisinde 8 erkek ve 2 bayan koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonu bulunmaktadır. Başvuru yapabilmek için aşağıdaki şartları karşılamak gerekmektedir:

  • Özel güvenlik ve koruma, savunma ve güvenlik, kamu güvenliği ve asayişin sağlanması ön lisans programlarından mezun olmak,
  • Erkek adaylar için minimum 170 cm, kadın adaylar için ise minimum 160 cm boyunda olmak,
  • Başvuru tarihi itibarıyla silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartının geçerlilik süresinin en az 1 yıl olması.

Üniversite Sözleşmeli Destek Personel Alımı

Lise ve dengi okul mezunu adaylar arasından 12 destek personeli alımı yapılacaktır. Başvuru yapabilmek için aşağıdaki şartları sağlamak gerekmektedir:

  • MEB onaylı veya yükseköğretim kurumları sürekli eğitim merkezlerince verilen hijyen sertifikasına sahip olmak,
  • E sınıfı sürücü belgesine veya 01 Ocak 2016 tarihinden sonra alınmış D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Ayrıca, geçerlilik süresi dolmamış psikoteknik belgesine ve SRC-2 belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Başvuru ve Son Tarih

Başvurular en geç 15 Ağustos 2023 tarihine kadar bu bağlantı üzerinden yapılabilecektir. Ayrıca, asıl ve yedek adayların listesi, asıl adayların işe başlama belgeleri ile belgelerin teslim yeri ve zamanı, Kayseri Üniversitesi resmi internet sayfasında duyurulacaktır. Bu nedenle, ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır.

Siz de bu fırsatlardan yararlanarak Devlet Üniversitesi bünyesinde kariyer yapma şansını kaçırmayın! Başvurularınızı belirtilen tarihler arasında eksiksiz bir şekilde yaparak iş imkanlarından faydalanabilirsiniz.