Sabah 9 akşam 5 çalışmak isteyenlere müjde! Kamu kurumuna çok sayıda personel alımı yapılacak

Yeni personel alımı için başvurular başladı. KPSS şartı olmadan, en az lise mezunu olan herkes başvurabilir. Başvurular 14 Temmuz'a kadar devam edecek. Başvuru şartları haberimizde...

Sabah 9 akşam 5 çalışmak isteyenlere müjde! Kamu kurumuna çok sayıda personel alımı yapılacak

Nevşehir Belediyesi, yeni personel alımıyla ilgili başvuruların hızla devam ettiğini duyurdu. Başvuruların 14 Temmuz tarihine kadar kabul edileceği belirtilirken, adayların işe başladıklarında 08.00 - 17.00 saatleri arasında çalışacakları ifade edildi. Önemli bir detay olarak KPSS şartının aranmadığı görüldü, böylece daha geniş bir aday kitlesine kapılar açılmış oldu.

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

1

Başvuru bilgilerine göre, kamu kurumunda çalışacak personel aranıyor ve en az lise mezunu olmak gerekiyor. Başvuru yapacak adayların 18 yaşından büyük olması şartı aranırken, TC vatandaşı olmaları ve kamu haklarından mahrum olmamaları gerekiyor. Ayrıca, herhangi bir sağlık sorunuyla görev yapmasına engel olmayan adaylar tercih edilecek. İnşaat boyama işlerinde en az 5 yıl deneyimli olma ve bu deneyimi belgelemek de başvuru şartları arasında yer alıyor. Son 6 aydır Nevşehir veya ilçelerinde ikamet eden adayların başvurularını İŞKUR aracılığıyla yapmaları gerekiyor.

Başvuru için istenilen belgeler arasında diploma, belirtilen meslek dalına ait deneyim belgesi, kimlik fotokopisi, adli sicil kaydı, nüfus kayıt örneği, tarihçeli yerleşim yeri ve diğer adres belgeleri ile 1 adet fotoğraf yer alıyor.

Nevşehir Belediyesi'nin bu personel alımı fırsatını kaçırmamak için hızlı bir şekilde başvurularınızı yapabilirsiniz.