Memur olmak isteyenlere dev fırsat! Yüksek maaşlı iş ilanları duyuruldu: Başvuru tarihleri...

Ekonomik belirsizlikler ve artan işsizlik oranlarına rağmen, yüksek maaşlarla güvenceli iş arayışında olanlar için müjdeli haberler var! Devlet kurumları, yeni personel alımları yapmaya hazırlanıyor. Bu alımlar, istihdam fırsatı sunan son şanslar olarak öne çıkıyor. Personel alımlarına ilişkin ayrıntılar haberimizde...

Memur olmak isteyenlere dev fırsat! Yüksek maaşlı iş ilanları duyuruldu: Başvuru tarihleri...

Yüksek maaşlarla güvenceli bir iş arayanlar için devlet kurumları şu anda harika bir fırsat sunuyor. Yeni alım ilanlarıyla birlikte SGK güvencesi altında çalışma imkanı bulunuyor. Hemen başvurularınızı yapabilir ve istediğiniz kurumda çalışma şansını yakalayabilirsiniz. İşte ayrıntılar...

KONTENJAN VE BAŞVURU DETAYLARI

DETAY

Devlet kurumları, personel ihtiyaçlarını karşılamak için alım ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Farklı bünyelerdeki eksiklikleri gidermek amacıyla yeni personellerin alımı planlanıyor. Açıklanan kontenjanlara göre şu alanlarda alımlar yapılacak:

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM): 2500 polis alımı,

Dışişleri Bakanlığı: 56 personel,

Türkiye Petrolleri: 121 personel,

Jandarma Genel Müdürlüğü: 31 personel.

Başvuruların başlamış olduğu unutulmamalıdır. Başvurmak isteyen adaylar, ilgili kurumların resmi siteleri veya İŞKUR üzerinden başvurularını tamamlayabilirler. Son başvuru tarihlerini kaçırmamak için acele edilmelidir.

Alım şartları, adayların belirtilen kurumlarda çalışabilmek için bazı kriterleri karşılamasını gerektiriyor. Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, medeni haklardan mahrum olmamaları ve 18 yaşını doldurmuş olmaları beklenmektedir. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış veya muaf olmuş olmaları önemli bir şarttır. Ayrıca Türk Ceza Kanunu'nda belirtilen suçlarla ilişkilerinin olmaması ve atanacakları görevi engelleyen fiziki ve psikolojik bir sorunlarının bulunmaması da gerekmektedir.