Masa başı çalışmak isteyene İŞKUR'dan müjde var! Çok sayıda sekreter ve büro memuru alımı yapılacak

İŞKUR'dan büro memuru ve sekreterlere istihdam fırsatı! Türkiye genelinde toplamda 2.280 kişiye özel işyerlerinde iş imkanı sunulacak. Alım yapılacak kadrolar ve başvuru detayları haberimizde...

Masa başı çalışmak isteyene İŞKUR'dan müjde var! Çok sayıda sekreter ve büro memuru alımı yapılacak

İŞKUR'dan heyecan verici bir duyuru geldi! Türkiye genelinde birçok özel işyerine büro memuru ve sekreter alımları başlıyor. Bu kapsamda toplamda 2.280 kişiye iş imkanı sunulacak. İş arayanlar için oldukça güzel bir fırsat!

Büro memuru ve sekreter pozisyonları, iş dünyasının vazgeçilmez unsurlarından biridir. Şirketlerin düzenli ve etkin bir şekilde çalışmasında büyük rol oynayan bu pozisyonlar, işverenler tarafından büyük önem taşır. Bu nedenle, büro memuru ve sekreter alımlarında yetkin ve uyumlu çalışanlar tercih edilmektedir.

ALIM YAPILACAK KADROLAR 

1

Personel alımları aşağıdaki şekilde kategorilere ayrıldı:

Büro İşçisi: 228

Büro Memuru (Genel): 1.075

Büro Memuru (İdari İşler): 51

Büro Yönetimi Elemanı: 58

Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı Meslek Elemanı: 180

Sekreter: 309

Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Sağlık Teknikeri: 23

Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı): 356

BAŞVURU ŞARTLARI

3

Başvuru yapacak adayların bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor. Bu şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İŞKUR'a kayıtlı olmak veya kayıt yaptırmak, büro içinde yapılacak işleri eksiksiz ve düzenli şekilde yapabilecek yeteneğe sahip olmak ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmek bulunuyor.

İŞKUR üzerinden başvuru yapmak isteyenler, resmi internet sitesine giderek "İş Arayan" kısmından giriş yapmalı, "İş İlanları" bölümünden aradıkları pozisyonu yazarak arama yapmalıdır. Başvurular, 01 Ağustos - 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılmaktadır.