KPSS şartsız, sınavsız iş ayağınıza geldi! Milli Eğitim Bakanlığı başvuru tarihini müjdeledi

Vatandaşlar devamlı bir iş arama derdiyle boğuşurken sevindiren haber Mili Eğitim Bakanlığı’ndan geldi. Birçok yeni iş istihdamı sağlanacağı açıklandı. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz…

KPSS şartsız, sınavsız iş ayağınıza geldi! Milli Eğitim Bakanlığı başvuru tarihini müjdeledi

Milyonlarca vatandaş gelen zamlar artan fiyatlar, sürekli artış yaşayan ev kiralarının yanı sıra işsizlikle de mücadele etmeye çalışıyor. Yaşanılan bu sorunların arasında vatandaşa destek olmak için birden fazla kurumdan istihdam haberleri geliyor. İşsizlikten bıkan vatandaşı sevindirecek iş haberi Mili Eğitim Bakanlığı’ndan geldi. Detaylar haberimizde…

banka

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NDAN PERSONEL ALIM BAŞVURUSU DUYURULDU! ÜSTELİK KPSS ŞARTI YOK!

Millî Eğitim Bakanlığı iş arayanların yüzünü güldürecek bir ilan yayınladı. KPSS puanı olmayan 18 yaş üstü kişilere başvuru imkânı verilecektir. Başvuru için tek şart, başvuru koşullarına uymaktır.

Mudanya ilçesinde yaşamak ya da çalışmak isteyenler için büyük fırsatlar ortaya çıktı. Mudanya Öğretmenevi yönetimi yeni personel alımı için kura çekmektedir. Adayların lise ve üzeri mezunu olması ve en az 18 yaşında olması gerekmektedir.

Çekiliş 2 Ağustos 2023 günü saat 15:30'da Mudanya Öğretmenevi ve ASO'da (Eğitim Mah. Anafartalar Cad. No:22 /a Mudanya) yapılacak.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Başvuru prosedürü çok kolaydır. Mudanya'da yaşıyorsanız ve vardiyalı çalışmaya uygun olduğunuzu düşünüyorsanız İŞKUR üzerinden başvuruda bulunarak uygun tarih ve saatte çekilişe katılabilirsiniz.

Bu iş teklifi sadece Mudanya İlçesinde ikamet eden adaylara açıktır. Başvuru süresi 24-28 Temmuz 2023 arasında olacaktır.

Mudanya Öğretmenevi Yöneticisi, güvenilir bir çalışma ortamının ve bireysel hakların güvence altına alındığı bu fırsat için sizi ekibine katılmaya davet ediyor. Başvuru tarihi yaklaşıyor, bu fırsatı kaçırmayın. İlgilenen Adaylar İŞKUR İş Numarası:00007671412 numaralı telefonu arayarak ba