KPSS Şartı Olmayanlar İçin Büyük Fırsat! Bakanlık, 9 Farklı Kadro İçin Personel Alımı Yapacak!

Bakanlık, personel alımları için harekete geçti. KPSS şartsız personel alımı yapılacağı belirtilirken adaylardan istenen başvuru şartları da detaylı bir şekilde açıklandı. İşte, personel başvurusuyla ilgili detaylar...

KPSS Şartı Olmayanlar İçin Büyük Fırsat! Bakanlık, 9 Farklı Kadro İçin Personel Alımı Yapacak!

Bakanlıklar arasında gerçekleştirilen personel alımları büyük ilgi çekerken son duyuru Ticaret Bakanlığı'ndan geldi. Yapılan açıklamaya göre, kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere 15 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Adaylardan KPSS şartı aranmazken başvuru detayları da belli oldu. İşte, personel başvurusuyla ilgili detaylar...

Ticaret Bakanlığı'nda Çalışmak İsteyen Adayların Dikkatine

Ticaret Bakanlığı, eleman eksikliğini ve iş gücünü artırmak amacıyla personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, farklı kadrolarda 15 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, ülkenin tüm kamu haklarından yararlanıyor olmaları, görevin yapılmasına engel teşkil edecek sağlık sorunlarının bulunmaması, üzerlerinde herhangi bir suç kaydının olmaması ve erkek adaylar için askerlikle ilgili bir engelin bulunmaması (askerlik hizmetini tamamlamış olmak veya askerlikle ilişiğinin bulunmaması) gibi başvuru şartlarını sağlamaları gerekmektedir.

Başvuru Kadroları ve Kontenjanları

Ticaret Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilecek personel alımları için belirlenen kadro ve kontenjan sayıları şu şekildedir:

  • 1 Kıdemli Ağ Uzmanı
  • 1 Sistem Uzmanı
  • 3 Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • 1 Kıdemli Sistem Uzmanı
  • 1 Bilgi Güvenliği Uzmanı
  • 1 Veri Tabanı Yöneticisi
  • 1 Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı
  • 1 Kıdemli Yazılım Geliştirme ve Altyapı Uzmanı
  • 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı ve 1 MSSQL Veri Tabanı Uzmanı

Adayların başvuru yapabileceği bölümler lisans mezunları için belirlenmiştir.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Ticaret Bakanlığı'nda gerçekleştirilecek personel alımları için başvuruların https://www.turkiye.gov.tr/ticaret-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim adresi üzerinden yapılabileceği bildirildi. Başvuru şartlarını sağlayan adayların hızlı bir şekilde başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.