KPSS Şartı Aranmadan 17 İşçi Personel Alımı Başvuruları Başladı!

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) şartı olmadan gerçekleştirilecek olan kamu işçi alımları ile ilgili detaylar netleşmeye başladı. Bu fırsattan yararlanarak, KPSS sınavına girmeden kamu sektöründe iş imkanı yakalayabilirsiniz. İşte, KPSS'siz kamu işçi alımları hakkında bilmeniz gerekenler ve başvuru detayları:

KPSS Şartı Aranmadan 17 İşçi Personel Alımı Başvuruları Başladı!

Toplamda 17 işçi personel alımı için ilanlar yayınlandı. Bu alımlar kapsamında tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar arasından seçim yapılacak ve KPSS puanı aranmayacaktır.

Belirli Süreli ve Tam Zamanlı İş İmkanları

Bu alımlar, belirli süreli ve tam zamanlı olarak gerçekleştirilecektir. İki büro işçisi ve on beş bilgi işlem personeli pozisyonları için başvurular kabul edilecektir.

Kamu KPSS'siz Büro İşçisi Alımı

A - Üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olan adaylar arasından, mesleki deneyimi en az bir yıl olan 1 büro işçisi/muhasebe pozisyonu için alım yapılacaktır.

B - İnsan ilişkilerinde başarılı, ofis programlarını etkin bir şekilde kullanabilen, üniversite mezunu adaylar arasından esnek çalışma saatlerine uygun 1 büro işçisi/evrak kayıt personeli alımı gerçekleştirilecektir.

Evrak kayıt personelinin arşivleme ve dosya takibi gibi görevleri düzenli ve etkin bir şekilde yerine getirebilmesi beklenmektedir.

personel3-002.webp

Kamu KPSS'siz Bilgi İşlem Personeli Alımı

A - Bilgisayar bilgisine sahip, MS Office ve internet uygulamalarını etkin bir şekilde kullanabilen, kablolama ve cihaz montaj işlemlerini gerçekleştirebilen 15 bilgi işlem personeli alımı yapılacaktır.

B - Adayların orta seviyede İngilizce bilgisine sahip olmaları ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmeleri gerekmektedir.

Başvuru Detayları

Başvurular, 15.08.2023 tarihine kadar İzmir İZFAŞ mail adresi üzerinden yapılabilecektir. Başvuruların geçerli sayılabilmesi için bir sayfalık fotoğraflı özgeçmiş sunulması gerekmektedir.

Bu fırsatı kaçırmadan, KPSS şartı olmadan kamu sektöründe iş imkanı elde etmek için başvurularınızı hemen yapabilirsiniz. Başvuru süresi sona ermeden önce TIKLAYINIZ ve iş hayatınızı olumlu yönde değiştirme adımını atın!