İş arayanlar fırsatı kaçırmasın! O üniversiteye çok sayıda çeşitli kadrolardan alım yapılacak

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, büro personeli, programcı, teknisyen ve destek personeli kadrolarında personel alımları için ilan verdi! Başvurular başladı, siz de geleceğinize yeni bir adım atmak için şansı kaçırmayın! Başvuru detayları haberimizde...

İş arayanlar fırsatı kaçırmasın! O üniversiteye çok sayıda çeşitli kadrolardan alım yapılacak

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, büro personeli, programcı, teknisyen ve destek personeli kadrolarında personel alımı yapacak. Alımlar için yayımlanan ilanda adaylardan istenen şartlar ve başvuru süreci detaylı bir şekilde açıklandı. 

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

1

İlgili pozisyonlara başvuracak adayların belirli bir puan sırasına göre değerlendirileceği belirtilirken, genel şartlar arasında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu hükümleri ile yaş, sağlık ve askerlik durumu gibi kriterler bulunuyor.

Başvuru süreci ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin resmi internet sayfası üzerinden gerçekleştirilecektir. Adayların başvurularını ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde şahsen yapmaları gerekmektedir. Posta, fax, e-posta veya internet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nin personel alımı ilanı, ilgili pozisyonlara ilgi duyan adaylara büyük bir fırsat sunmaktadır. Başvuruların belirlenen tarihler arasında titizlikle yapılması ve istenen belgelerin eksiksiz olarak sunulması önemlidir.

Unutmayın, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, ilgili pozisyonlara uygun ve nitelikli personelleri bünyesine katmak için fırsat sunuyor.