İlkokul mezunu olanlara müjde! Yüzlerce sekreter, temizlikçi ve güvenlik görevlisi için hastanelerde iş imkanı!

İŞKUR tarafından yayınlanan yeni ilanlarla birlikte yüzlerce kişi başvuruda bulunmaya başladı. E-şube üzerinden duyurulduğuna göre, en az ilkokul mezunu temizlik görevlisi, sekreter ve güvenlik görevlisi alımları yapılacak.

İlkokul mezunu olanlara müjde! Yüzlerce sekreter, temizlikçi ve güvenlik görevlisi için hastanelerde iş imkanı!

Son vergi düzenlemeleriyle beraber birçok ürün ve hizmette fiyat artışları yaşanmaya devam ediyor. Bu artışla birlikte daha iyi şartlarda çalışmak ve daha yüksek maaşlarla işe girmek isteyen vatandaşlar, kurumlar tarafından yapılan iş ilanlarını sürekli olarak takip ediyor.

İŞKUR tarafından duyurulan yeni ilanlar sayesinde birçok vatandaş yeni bir iş sahibi olma fırsatı yakalayabiliyor. E-şube sisteminin geliştirilmesiyle birlikte iş ilanlarına olan ilgi artmış durumda ve vatandaşlar güvenilir olan bu sisteme yönelmeye başladı. Son duyuruya göre hastanelerde çalışmak üzere birçok farklı kadroda alım yapılacağı bildirildi. Vatandaşlar, hastanelerde yapılacak alımlarda aranan şartları ve hangi kadrolarda alım yapıldığını merak etmeye başladı.
personel2.webp

Hastanede Görev Almak İçin Gereken Şartlar

Hastane alımlarında, kadro ve kuruma göre adaylardan farklı şartlar istenebilmektedir. Genel olarak hastanede görev alabilmek için aşağıdaki şartların sağlanması gerekmektedir:

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  2. İŞKUR'a kayıtlı olmak,
  3. 18 yaşından büyük olmak,
  4. Hastane ortamında çalışmaya engel olabilecek bir sağlık sorunu bulunmamak,
  5. Sürekli çalışabilecek durumda olmak,
  6. Gerektiğinde vardiyalı çalışabilecek kişilerin başvuruları kabul edilecektir.

Güvenlik görevlisi alımları için ilana göre, silahlı veya silahsız sertifikanın bulunması istenebilmektedir. İlanların tüm şartlarını, İŞKUR e-şube üzerinden detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Başvuracağınız ilana uygun şartları yerine getirdiğinizden emin olmanız, alınma ihtimalinizi büyük ölçüde artıracaktır. Birden fazla kuruma da başvuruda bulunabilirsiniz.

Açıklanan Kadrolar

İŞKUR tarafından duyurulan ilanlara göre, hastane kurumlarında çalıştırılmak üzere birçok kadroda alım yapılacağı görülmekte. İŞKUR e-şube üzerinden bakıldığında, temizlik görevlisi, hasta kabul-kayıt görevlisi, ambulans şoförü ve güvenlik görevlisi kadrolarına alımların yapılacağı görülmektedir.