Hastane kadrolarına binlerce alım yapılacak!

İŞKUR tarafından yapılan yeni duyuruya göre hastanelerde çalıştırılmak üzere birçok kadroda alım yapılacak. Yapılacak bu alımlar farklı kadrolarda olurken kişiler online olarak başvuruda bulunabilecek. İŞKUR'un sağladığı bu hizmet sayesinde yüzbinlerce vatandaş yeni iş sahibi olabildi. Önümüzdeki süreçte de yeni ilanlar gelmeye devam edecek.

Hastane kadrolarına binlerce alım yapılacak!

İŞKUR tarafından yayınlanan iş ilanlarına göre hastanelerde çalıştırılmak üzere hasta kayıt görevlisi, temizlik görevlisi, şoför ve güvenlik görevlisi alınacağı bildirildi. Hastanelerde yapılacak bu alımlarda, adaylar tarafından hangi şartların arandığı merak edilmeye başlandı.

Başvuru Şartları

Hastaneler tarafından yapılan alımlarda alım yapılacak kurum ve kadroya göre farklı şartlar aranabilmektedir. Genel şartlar şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  • 18 yaşını tamamlamış olmak.
  • Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf veya tecilli olmak.
  • Gece nöbeti tutmasına ve vardiyalı çalışmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmamak.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan Emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

personel3.webp

Yeni Alımlar ve İlanlar

Yapılacak yeni alımlar hasta kabul - kayıt görevlisi, temizlik görevlisi, ambulans şoförü, hastane hizmetlisi kadrolarında olacak. İŞKUR tarafından yayınlanan yeni açık iş ilanları için aşağıdaki resimleri inceleyebilirsiniz:

  1. Hasta Kayıt Görevlisi

  2. Temizlik Görevlisi

  3. Şoför

  4. Hastane Hizmetlisi

  5. Ambulans Şoförü

Başvurular Nereden Yapılıyor?

Hastaneler tarafından yapılacak alımlar için başvurular online olarak yapılabiliyor. Başvuruda bulunabilmek için İŞKUR kaydı oluşturmanız gerekmektedir. Daha detaylı bilgi için İŞKUR'un resmi web sitesi üzerinden açık iş ilanlarına istediğiniz kadroyu aratarak ulaşabilirsiniz. Bazı kurumlar yüz yüze görüşme isteyebilmektedir.