Erdoğan Müjdesiyle Ağustos Ayında İşçi Alımları Başlıyor!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdesiyle Ağustos ayında 300 işçi alımı yapacak. İşkur Karabük İl Müdürlüğü'ne başvurular başladı. İstihdam fırsatını kaçırmayın!

Erdoğan Müjdesiyle Ağustos Ayında İşçi Alımları Başlıyor!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'nda istihdam edilmek üzere alınacak olan 300 mavi yaka personel için başvuruların İŞKUR Karabük İl Müdürlüğü'ne yapılması gerekiyor. Başvurular 3 Temmuz tarihinden itibaren başladı ve adaylar, başvurularını 23 Temmuz günü saat 23.59'a kadar tamamlamaları gerekiyor.

Etap Etap Gerçekleşecek İşçi Alımı

Fabrika bünyesinde gerçekleştirilecek olan işçi alımlarının, etap etap yapılacağı belirtildi. İlk etapta Ağustos ayında 300 kişi işe alınacak ve bu süreç yıl sonuna kadar devam ederek toplamda 600 kişi istihdam edilecek.

erdogan.webp

Elektrik, Makina ve Genel İşçi Olmak Üzere 300 Kişi İstihdam Edilecek

Ağustos ayı itibariyle Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'nda Elektrik, Makina ve Genel işçi pozisyonlarında toplamda 300 kişilik bir istihdam gerçekleştirilecek. İşçi alımlarıyla birlikte fabrikanın üretim kapasitesinin artması ve yeni iş fırsatlarının oluşturulması hedefleniyor.

Başvuruların Zamanında Yapılması Önemli

İşkur Karabük İl Müdürlüğü'ne yapılacak olan başvuruların son tarihi 23 Temmuz günü saat 23.59 olarak belirlendi. Başvuruda bulunacak adayların, başvurularını belirtilen tarih ve saat aralığında tamamlamaları önem taşıyor. Başvuru işlemlerinin zamanında ve eksiksiz bir şekilde yapılması, adayların işe alım sürecinde değerlendirilebilmesi için gereklidir.

KARDEMİR İşçi Alımı İle İstihdam Olanaklarını Genişletiyor

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları, işçi alımıyla bölgeye yeni istihdam olanakları sağlayacak ve ekonomik büyümeye katkıda bulunacak. Ağustos ayında yapılacak olan işçi alımlarıyla birlikte fabrikanın üretim potansiyeli artacak ve bölgeye yeni iş imkanları doğacak.

Bu işçi alımı fırsatından yararlanmak isteyen adayların başvurularını zamanında ve eksiksiz bir şekilde tamamlamaları önemlidir. Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları, iş başvurularını değerlendirerek uygun adayları bünyesine katacak ve istihdam olanaklarını genişleterek bölge ekonomisine katkı sağlayacaktır.