En az lise mezunlarına havalimanı kapıları açıldı! Pegasus yüksek maaşlar personel alımı yapacak

Pegasus personel alımına başladı! Hemen inceleyin...

En az lise mezunlarına havalimanı kapıları açıldı! Pegasus yüksek maaşlar personel alımı yapacak

Pegasus Hava Yolları, çeşitli pozisyonlarda en az lise mezunu personel alımı için iş ilanları yayınladı. Firmanın hedefi, kaliteli hizmet anlayışını benimseyen, yetenekli ve nitelikli personellerle ekibini güçlendirmek.

Misafir Hizmetleri Memuru pozisyonunda adaylardan, lise mezunu olmaları, vardiyalı çalışmaya uyum sağlamaları, iyi derecede İngilizce ve tercihen ikinci bir yabancı dil bilgisine sahip olmaları bekleniyor. Adayların MS Office programlarını kullanabilme yeteneğine sahip, iletişim becerileri güçlü, misafir odaklı ve sorumluluk sahibi olmaları aranıyor. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olmaları ve İstanbul Anadolu yakasında ikamet etmeleri tercih ediliyor.

pegasus personel

Simülatör Teknisyeni ve Simülatör Şef Teknisyeni pozisyonları, üniversitelerin tercihen Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Mekatronik, Otomasyon veya Havacılık bölümlerinden mezun olmayı gerektiriyor. Adayların yazılı ve sözlü İngilizce bilgilerinin yeterli olması, MS Office programlarını kullanabilmeleri ve vardiyalı çalışmaya uyum sağlayabilmeleri bekleniyor. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak ve İstanbul Anadolu yakasında ikamet etmek tercih sebepleri arasında bulunuyor.

Kabin Memuru - Temel Eğitim Sertifikalı pozisyonunda adaylar, Türk vatandaşı olmaları, belirli yaş aralığında bulunmaları ve ön lisans mezunu olmaları gerekiyor. Kabin memurluğu yetkili temel kuruluşlarından geçerli eğitim sertifikasına sahip olmaları şartı aranıyor. Ayrıca, iyi derecede İngilizce bilmeleri, belirli boy aralıklarında olmaları ve uçuşa elverişlilik açısından fiziksel ve mental sağlık sorunları olmamaları önemli kriterlerden biri. Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış veya en az bir yıl tecilli olmaları tercih ediliyor.

pegasus personel

Kabin Memuru - Almanca / Fransızca pozisyonu için aranan özellikler, Türk vatandaşı olma şartı, belirli yaş aralığında olma ve ön lisans mezunu olma kriterleri ile birlikte iyi derecede İngilizce bilmek ve Almanca veya Fransızca dillerinden birine hakim olmak. Adayların belirli boy aralıklarında olmaları, uzun süreli konaklamalı görevlerde engeli bulunmamaları ve fiziksel/mental sağlık sorunları olmamaları gerekiyor. Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış veya en az bir yıl tecilli olmaları tercih ediliyor.

pegasus personel

Son olarak, Kabin Memuru - Rusça / Kırgızca pozisyonu için aranan özellikler arasında Türk vatandaşı olma şartı, belirli yaş aralığında olma ve lise mezunu olma yer alıyor. Adayların iyi derecede İngilizce bilmeleri ve Rusça veya Kırgızca dillerinden birine hakim olmaları önem taşıyor. Belirli boy aralıklarında olmaları ve uzun süreli konaklamalı görevlerde engeli bulunmamaları gerekiyor. Erkek adayların askerlik görevini tamamlamış veya en az bir yıl tecilli olmaları tercih ediliyor.

İlana başvurular, internet üzerinden kabul edilmektedir ve başvuru yapacak adaylar "https://www.kariyer.net/is-ilanlari?kw=PEGASUS" adresini ziyaret edebilirler. Başvuracak adaylara başarılar dileriz!