Ehliyeti olanlara iş fırsatı doğdu! Belediye personel alımı için başvuruyu açtı

İş arayan adaylar internet üzerinden yayımlanan ilanları yakından takip ediyor. Bu belediye ehliyet sahibi personel alacak! Tüm detaylar haberimizde.

Ehliyeti olanlara iş fırsatı doğdu! Belediye personel alımı için başvuruyu açtı

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adaylara belediyeden müjdeli haber geldi! En az B sınıfı ehliyetiniz varsa hemen başvurun! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EHLİYETİ OLAN PERSONEL ALINACAK

İş arayan adaylara Çankırı Belediyesi müjdeyi verdi. Belediye bünyesine sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların Antrenörlük Eğitimi ya da Rekreasyon Bölümü mezunu olmaları gerekiyor. Aynı zamanda en az B sınıfı sürücü belgesi şartı da aranıyor. Başvuru yapan adaylar sözlü sınav sonrasında istihdam edilecek. 

çankırı belediyesi personel alımı başladı

Başvuru yapacak adayların 2022 KPSS puanının en az 70 olması gerekiyor. Adayların daha önce çalıştıkları kurum ve kuruluşlardan disiplinsizlik sebebiyle ayrılmaması şartı da aranıyor. Adaylar talep edilen belgelerle birlikte başvurularını 11 Eylül ve 15 Eylül tarihleri arasında şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla Çankırı Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne ileterek yapabilecekler. Online olarak başvuru yapacak adaylar belgelerini [email protected] posta adresime gönderebilir.