EGM, MEB KPSS şartsız kamu işçi alım ilanını duyurdu! Askerliğini yapan başvuruya akın edecek

İş arayan adaylar internet üzerinden yayımlanan ilanları yakından takip ediyor. EGM ve Milli Eğitim Bakanlığı müjdeyi verdi! Tüm detaylar haberimizde.

EGM, MEB KPSS şartsız kamu işçi alım ilanını duyurdu! Askerliğini yapan başvuruya akın edecek

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen adaylara müjdeyi EGM ve Mili Eğitim Bakanlığı verdi! Peki başvuru şartları neler? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EGM VE MEB PERSONEL ALIMLARI BAŞLADI

EGM tarafından paylaşılan son duyurulara göre Ankara Polis Moral Eğitim Merkez Müdürlüğü bünyesine 2 kamu işçisi kadrosunda berber- erkek kuaförü alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 18-35 yaş aralığında olması, en az ilkokul mezunu olması, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması, gece ve gündüz çalışmasında sorun olmadığına dair sağlık raporu olması, Ankara ilinde ikamet edilmesi, adli sicil ve arşiv kaydı olmaması, hijyen eğitimi alınmış olması, 

egm ve meb personel alımları başladı

erkek berberliği için ustalık ya da kalfalık belgesi olması gerekiyor. MEB ise Gemlik Daniş Ekim Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu bünyesine kamu işçisi kadrosunda 1 çamaşırhane görevlisi alımı yapacak. Başvuru yapmak için Turizm Otelcilik Lisesi mezunu olmak ya da okul, sosyal tesis ya da konaklama işletmelerinde 2 sene deneyim olmak, en az ilkokul mezunu olmak, mesleği yapmaya engel bir sağlık problemi olmaması, 45 yaşını geçmemiş olmak, vardiya sisteminde çalışmaya engel olmamak, kura tarihinden itibaren iki sene Gemlik ilçesinde ikamet ediyor olmak ve MEB onaylı Hijyen Eğitim Belgesine sahip olmak gerekiyor. Kurumların başvuruları 21 Ağustos tarihine kadar devam edecek. EGM Alımı için İŞKUR ilan numarası 00007723335; MEB için 00007719866 olarak paylaşıldı.