Belediyeye dolgun maaşlı personel alımı duyurusu geldi! O ilde yaşayanlar fırsatı kaçırmasın

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Bolu Belediyesi'nin mühendis ve veteriner alanlarında yapacağı personel alımı için ilan yayımladı. İlanın detaylarına göre, 19-22 Eylül tarihleri arasında başvurular kabul edilecek. Adaylarda aranan nitelikler ve başvuru detayları haberimizde...

Belediyeye dolgun maaşlı personel alımı duyurusu geldi! O ilde yaşayanlar fırsatı kaçırmasın

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), yeni personel alım ilanıyla mühendis ve veteriner alanlarında istihdam sağlayacak. Bolu Belediyesi'nin eksikliği gidermek amacıyla yayımlanan ilanın ayrıntıları duyuruldu. İş arayanlar için umut vadeden bu fırsatta, Gerede ilçesine bağlı Bolu Belediyesi bünyesine veteriner ve mühendis alımları yapılacak.

BAŞVURU DETAYLARI

1

İşkur, ilanda mühendis ve veteriner alımı için KPSS şartı aranacağını belirtti. Adayların en az 65 puan alması gereken 2022 KPSS sınavından. Veteriner alımı için lisans diploması, mühendis kadrosu için ise belirli mühendislik programlarından diploma şartı aranıyor.

Alım süreci 19 Eylül'de başlayacak ve 22 Eylül'de sona erecek. Başvuruların şahsen Gerede Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne yapılacağı duyuruldu.

Başvuru için aranan koşullar arasında Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olma, kamu haklarına sahip olma, sağlık probleminin bulunmaması, askerlik görevinin tamamlanmış olması, disiplinsizlikle çıkarılmamış olma, B sınıfı ehliyete sahip olma ve en az 65 KPSS puanına sahip olma yer alıyor.