Banka yüzlerce personel alımı yapılacak! İşte Detaylar..

Şekerbank, farklı pozisyonlarda çalışacak personeller için alım ilanı yayınladı. İstanbul, İzmir, Kocaeli, Bursa ve Sakarya illerinde istihdam edilecek personeller aranıyor. Başvuruları kaçırmayın! Detaylar için Şekerbank resmi web sitesini ziyaret edin.

Banka yüzlerce personel alımı yapılacak! İşte Detaylar..

Şekerbank, personel alımı yapacağını duyurdu. İş ilanıyla birlikte çeşitli pozisyonlarda çalışacak çok sayıda işçi alınacağı bildirildi. Personel alımları, 5 farklı ilde istihdam edilmek üzere gerçekleştirilecek. Başvuru süreci ve gereksinimleri önem arz etmektedir.

Şekerbank İş İlanında Hangi Pozisyonlar Bulunuyor?

Şekerbank tarafından yayınlanan personel alımı iş ilanında belirli pozisyonlar yer almaktadır. Toplamda 150 pozisyonda görev alacak personel alımları yapılacaktır. İstanbul'da en fazla personel alınacaktır. Bu pozisyonlar arasında Bireysel Banka Müşteri Temsilcisi, Kurumsal Bankacılık Portföy Yöneticisi, Operasyon Yönetmeni / Yönetmen Yardımcısı, Kurumsal Bankacılık Satış Temsilcisi ve Kobi / İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi bulunmaktadır. Bu pozisyonlar için uygun niteliklere sahip adaylar başvuruda bulunmalıdır. Aynı zamanda İstanbul'da yaşayan adaylar için Dış İşlemler Ödemeler Operasyonu, Merkezi İşlemler Operasyon Yetkilisi, Ödeme Sistemleri Yetkilisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Şubeler Operasyon Yetkilisi ve Yabancı Para Operasyonları Yetkilisi pozisyonlarında da personel alımı yapılacaktır.

bankaa.png

İzmir'de ikamet eden adaylar için İşletme Bankacılığı Müşteri Temsilcisi, Bursa'da ikamet eden adaylar için Tarım Bankacılığı Müşteri Temsilcisi ve Kocaeli'de yaşayan adaylar için Özel Birikim Müşteri Temsilcisi pozisyonlarına başvurular uygun olacaktır.

Başvurular Nereden Yapılacak?

Belirlenen pozisyonlarda ve illerde çalışmak isteyen adayların belirli bir yerden başvuru yapmaları gerekmektedir. Personel başvuruları, Kariyer.net'in şu adresi üzerinden gerçekleştirilecektir: https://www.kariyer.net/is-ilanlari?fpi=5108&hc=T. Başvuruyla ilgili gerekli detaylar, ilgili banka ve platformda yer almaktadır ve başvurmak isteyen adaylara sunulmaktadır.