Ayda 30.000 TL maaşı var! ASELSAN KPSS'siz personel alımı başvurularını açtı

Türk savunma sanayisinin öncü şirketi ASELSAN, personel alımı için harekete geçiyor. Mühendislikten uzmanlığa birçok pozisyonda açık olan ASELSAN, kariyer fırsatları sunuyor. Minimum 30 bin TL maaşla dikkat çeken alımlar, şirketin resmi web sitesi üzerinden yapılacak. İşte detaylar...

Ayda 30.000 TL maaşı var! ASELSAN KPSS'siz personel alımı başvurularını açtı

1975 yılından bu yana Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı tarafından yönetilen Askeri Elektronik Sanayi veya ASELSAN, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin askeri haberleşme ihtiyaçlarını karşılamak üzere faaliyet gösteriyor. Savunma sanayisi alanında faaliyet gösteren bu Ankara merkezli şirket, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin güçlendirilmesi amacıyla düzenli olarak personel alımları gerçekleştiriyor. Şirket, bu ay içerisinde yeni bir personel alımı yapacağını duyurdu.

ASELSAN, sunduğu kariyer fırsatları ile iş arayanlara açık pozisyonlarını aktarıyor. 30 bin TL gibi minimum maaşlar sunan ASELSAN'da çalışma fırsatı için başvuru adresi de belirlenmiş durumda. 

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

1

ASELSAN, çeşitli pozisyonlarda personel arıyor. Şirket, kendi kariyer sayfası üzerinden duyurduğu açık pozisyonlar hakkında bilgi verdi. Mühendislik pozisyonları özellikle ön planda olmak üzere uzman ve uzman yardımcısı pozisyonları da açık bulunuyor. 

Algoritma Geliştirme Mühendisi

Aviyonik Donanım Tasarım Mühendisi

C++ Yazılım Geliştirme Mühendisi

Full Stack Java Yazılım Mühendisi

Gömülü Yazılım Tasarım Mühendisi

Görsel Pazarlama İletişimi Uzmanı

Haberleşme Elektronik Harp Sistem Mühendisi

Hava ve Füze Sistem Mühendisi

Konfigürasyon Yönetimi Mühendisi

Pazar Geliştirme Uzmanı ve Uzman Yardımcısı

Radar ve Elektronik Harp Sistemleri Projeleri için Elektronik Mühendisi

Seyrüsefer Sistemleri Tasarım Mühendisi

Tank ve Zırhlı Araçlar Sistem Mühendisi

Uygulama Yazılımları Mühendisi

Yazılım Analisti

Yazılım Mühendisi

ASELSAN, personel alım sürecini kendi resmi web sitesi üzerinden yönetiyor. Başvuru tarihleri herhangi bir duyuru yapılmadan yayınlanıyor ve güncelleniyor. İlgilenen adaylar, ASELSAN'ın web sitesi üzerinden açık pozisyonlara "Başvur" butonu aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebiliyor. Ayrıca, her pozisyon için belirlenen şartlar da aynı web sitesi üzerinden duyuruluyor.