Aile Bakanlığı'na KPSS şartsız personel alımı yapılacak! Bu şartları sağlayan en az 22 bin TL maaş alacak

Son zamanlarda yaşanılan enflasyon ve daha öncesindeki deprem felaketi sebebi ile milyonlarca vatandaş işsizlikle kıvranıyor. Ekonominin sıkıntısını yaşayan vatandaş bunun yanında birde iş arama sıkıntısı yaşıyorken sevindiren haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan geldi. Birçok yeni iş istihdamı sağlanacağı açıklandı.İşte Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz…

Aile Bakanlığı'na KPSS şartsız personel alımı yapılacak! Bu şartları sağlayan en az 22 bin TL maaş alacak

Milyonlarca vatandaş gelen zamlar,artan fiyatlar, sürekli artış yaşayan ev kiralarının yanı sıra işsizlikle de mücadele etmeye çalışıyor. Yaşanılan bu sorunların arsında vatandaşa destek olmak için birden fazla kurumdan istihdam haberleri geliyor. İşsizlikten bıkan vatandaşı sevindirecek iş haberi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan geldi. Detaylar haberimizde…

banka

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI'NIN KPSS'SİZ MEMUR ALIMI BAŞLADI! SYDV KPSS'SİZ MEMUR ALIM ŞARTLARI NELER, BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), 11 ilde personel/kamu görevlisi istihdam edecek. Yardımcı Hizmetli, Şoför, Muhasebeci, Büro Görevlisi, Koordinatör, Temizlik Görevlisi, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, Eğitici Personel, Evde Hasta - Yaşlı Bakım ve Temizliği Elemanı gibi farklı pozisyonlar için alım yapılacaktır. Başvurular hem KPSS puanına göre hem de KPSS olmadan yapılabilir. Peki, SYDV KPSS'siz memur alımı şartları nelerdir?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye'de sosyal bakım ve iş birliği kültürünün güçlendirilmesi için önemli adımlar atmaya devam ediyor. Vatandaşlarının sosyal ihtiyaçlarına duyarlı olan bakanlık, çeşitli alanlarda gerçekleştirdiği proje ve hizmetlerle toplumun yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. Son olarak yan hak yerine iş imkanları düşünülerek oluşturulan Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, KPSS'li ve KPSS'siz memur alımına başladığını duyurdu. Peki, KPSS'siz SYDV memuru alım şartları neler, nasıl başvurulur Aile ve Sosyal İşler Bakanlığı KPSS'siz memur alımına başladı! SYDV KPSS'siz memur alımı şartları nelerdir, nasıl başvurulur?

SYDV PERSONEL / MEMUR ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aile Bakanlığı SYDV Memur ve Personel Alım İlanı İŞKUR'un Kurumsal Olmayan Kamu Görevlisi İlanları bölümünde yayınlanmıştır. Başvurular doğrudan ilgili kurumlara yapılacaktır. Başvurular için belirli bir son tarih vardır ve adayların bu tarihe kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

SYDV PERSONEL ALIMI KADROLARI

İşte farklı şehirlerdeki açık pozisyonlar ve başvuru koşulları:

BİNGÖL KARLIOVA SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI:

KPSS Şartı: Yok

Boş Kontenjan: 1 Yardımcı Hizmetli

Başvurunun Son Tarihi: 10.08.2023

KAYSERİ KOCASİNAN SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI:

KPSS Şartı: Yok

Boş Kontenjan: 2 Temizlik Görevlisi (Yaşlı kişisel bakım, banyo, vücut temizliği, kıyafet onarım, genel ev temizliği, çamaşır, halı, perde ve bulaşık yıkama, ütü yapma işleri)

Başvurunun Son Tarihi: 07.08.2023

GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI:

KPSS Şartı: KPSS 60

Boş Kontenjan: 3 Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi

Başvurunun Son Tarihi: 07.08.2023

KOCAELİ GEBZE SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI:

KPSS Şartı: KPSS 60

Boş Kontenjan: 1 Eğitici, 1 Koordinatör

Başvurunun Son Tarihi: 10.08.2023

SİVAS KANGAL SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI:

KPSS Şartı: Yok

Boş Kontenjan: 1 Şoför

Başvurunun Son Tarihi: 08.08.2023

SAMSUN TEKKEKÖY SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI:

KPSS Şartı: KPSS 60

Boş Kontenjan: 1 Muhasebeci

Başvurunun Son Tarihi: 11.08.2023

SYDV MEMUR BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru yapacak adayların ilanda belirtilen başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir. Pozisyonlar ve başvuru koşulları ilanlarda detaylandırılmıştır. Başvuru sahiplerinin başvurularını belirtilen son tarihe kadar tamamlamaları önemlidir.