4 Yıllık Üniversite Mezunlarına Büyük Müjde: Memur Alımı Başlıyor!

Üniversite mezunu birçok kişi, memur olmak istiyor. Bu nedenle vatandaşlar, alımlardan haberdar olmak istiyorlar. İşte, memur alımıyla ilgili önemli bir duyuru! Başvurular için tarih belli oldu ve bu tarihi sakın kaçırmayın!

4 Yıllık Üniversite Mezunlarına Büyük Müjde: Memur Alımı Başlıyor!

Erzincan ili Çadırkaya Belediye Başkanlığı, tahsildar ve memur kadrolarında alım yapacak. Adaylardan istenilen şartlar açıklandı ve başvurular başlayacak. İşte, başvuru yapmak için gerekli olan şartlar:

  • Adayların KPSS'den en az 80 puan almış olmaları gerekmektedir.
  • Memur kadrosuna başvuruda bulunmak için 4 yıllık lisans mezunu olmak gerekmektedir.

Özel Şartlar İle İlgili Bilgiler

İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak gerekmektedir. Ayrıca, daha önce çalışılan kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak şartı aranmaktadır.

Başvuru Yeri, Tarihi, Şekli ve Süresi

thumbs-b-c-13061c4ad0c61699587797dd6e8a64db.jpg

Adaylar, sözlü sınava katılabilmek için aşağıdaki başvuru yöntemlerini kullanabilirler:

a) Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeleri ile birlikte 24/07/2023-28/07/2023 tarihleri arasında (mesai saatleri arasında) şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla başvurularını Çadırkaya Belediye Başkanlığı, Yeni Mah. Zübeyde Hanım Cad.No:39 Çadırkaya Beldesi Tercan / ERZİNCAN adresine yapabileceklerdir.

b) Başvurular elektronik ortamda da kabul edilmektedir. Adaylar, başvuru tarihleri içerisinde Belediyemiz [email protected] adresine başvurularını elektronik ortamda yapabilirler. Bu durumda, başvuru süresi içerisinde istenilen belgelerin de eklenmesi gerekmektedir.

c) Başvuruların değerlendirilmesi sırasında eksik bilgi ve belgeyle veya nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

d) Posta yoluyla yapılan başvurularda gecikmeler ve belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Bu önemli duyuruyu kaçırmamak için başvuru tarihlerine dikkat etmenizi ve gerekli şartları yerine getirerek başvurunuzu zamanında yapmanızı öneririz. Başvurularınızda başarılar dileriz!