Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Şartları Nelerdir? İşte Başvuru Formu

Star Tv ekranlarında yayımlanan ve binlerce kişi tarafından merakla izlenen Vahe ile Evdeki Mutluluk programına başvuru nasıl yapılıyor? Vahe ile Evdeki Mutluluk programına başvuru yapmak için başvuru koşulları nelerdir? Başvuru nasıl yapılacak? Başvuru formu nasıl doldurulacak? İşte detaylar.

Vahe ile Evdeki Mutluluk Başvuru Şartları Nelerdir? İşte Başvuru Formu

Vahe ile Evdeki Mutluluk programına başvuru nasıl yapılacak?

Star Tv ekranlarında yayımlanan ve Vahe Kılıçarslan’ ın sunduğu Vahe ile Evdeki Mutluluk programı , her gün binlerce kişi tarafından merakla izleniyor. Programı izleyen vatandaşlar, başvuru şartlarının ne olduğunu , başvuruların nasıl yapılacağını , başvuru formunun nasıl doldurulacağını araştırmaya başladı. Biz de bu yazımızda Vahe ile Evdeki Mutluluk programının başvuru bilgilerine ve başvuru şekline yer verdik.

İNTERNET BAŞVURUSU GEREKİYOR

Vahe ile Evdeki Mutluluk programına başvuru yapmak isteyen vatandaşların, Star Tv resmi internet adresi üzerindne başvuru formunu doldurarak müracaatını yapması gerekmektedir. Vahe ile Evdeki Mutluluk başvuru formu sayfasındaki tüm bilgileri eksiksiz şekilde doldurmanız sonrası iletişim bilgilerinizden size geri dönüş yapılacaktır.

BAŞVURU FORMU

Vahe ile Evdeki Mutluluk programına başvuru yapmak isteyen vatandaşların aşağıdaki sayfaya gitmesi gerekmektedir. 

https://www.startv.com.tr/program/vahe-ile-evdeki-mutluluk/basvuru

Linki kopyalayıp yeni sekmede açtıktan sonra başvuru formunu eksiksiz şekilde doldurun.

Son olarak iletişim  izni kısmındaki "Katılımcılar işbu İletişim İzni’ni kabul etmekle, Startv Medya Hizmetleri A.Ş. (“Startv”) ile paylaşmış olduğu 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu anlamında kişisel verilerin, kendilerine çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi ve satış, pazarlama ve benzer amaçlı her türlü iletişim mesajlarının gönderilmesi amacıyla saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlara yönelik olarak Doğuş Müşteri Sistemleri A.Ş. ve diğer tüm Doğuş Holding iştirakleri ile de paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktadırlar (Doğuş Holding iştirakleri hakkında bilgi için www.dogusgrubu.com.tr, Doğuş Müşteri Sistemleri A.Ş. için http://www.dogusmusterisistemleri.com/). Bu bilgiler sadece sağlanacak hizmetlerin kusursuz sunulabilmesi, olası gönderilerin sağlıklı şekilde teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olunan, veri güvenliği konusundaki hassasiyetimizi paylaşan ve ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden 3. kişiler ile, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır." ifadeleri okudum kabul ediyorum kısmına tıklayıp GÖNDER butonuna tıklayın.

Başvurunuzu bu şekilde tamamlamış olacaksınız. Başvurunuzu tamamladıktan sonra size iletişim bilgilerinizden geri dönüş yapılacaktır.