Garanti BBVA emekli promosyonunda yarışı kızıştırdı! Yeni rakam emeklinin yüzünde güller açtıracak

Maaşlarını Garanti BBVA'ya aktaracak emeklilere yönelik promosyon ödemeleri artırıldı.

Garanti BBVA emekli promosyonunda yarışı kızıştırdı! Yeni rakam emeklinin yüzünde güller açtıracak

Garanti BBVA, temmuz ayında emekliler için özel bir promosyon hazırladı. Bu özel promosyon sayesinde emekliler kendilerini mutlu edecek bir maaş artışı alma imkanına sahip olacak. Banka, emeklileri sevindirecek kampanyasıyla temmuz ayına özel avantajlar sunmayı garantiliyor.

Bu özel promosyon çerçevesinde ise, emekliler, belirlenen bazı bankacılık ürünlerinden ve hizmetlerinden yararlanırken avantajlı kampanyalardan faydalanma fırsatına sahip olacak. Emeklilerin finansal konularda daha fazla keyif almasına yardımcı olmayı amaçlayan BBVA bu özel kampanyayla emekli olma yolunda bir adım atarak emeklilerin finansal açıdan daha güçlü olmalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

Garanti BBVA emekli promosyonunda yarışı kızıştırdı

Garanti BBVA'da emekliliğinizin bağlı olduğu TL cari hesabı sayesinde, Garanti BBVA Mobil ile Garanti BBVA İnternet sitesinden transferlerinizin yanı sıra hafta içi günlerde saat 16:00'ya kadar EFT/FAST işlemlerinizi de ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz! (Uygulama 1 Nisan 2021 tarihinden itibaren tatil ve hafta sonları hariç geçerlidir. Önceki günlerde yapılan EFT/HIZLI ve havale işlemleri uygulamaya dahil değildir.)

Maaşınızı Garanti BBVA'ya aktarmak istiyorsanız eğer;

Henüz banka müşterisi değilseniz, şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil uygulamasından Garanti BBVA müşterisi olabilir, emekliliğinizi kolayca Garanti BBVA'ya aktarabilir ve Emeklilik bankası promosyon ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.

BBVA müşterisiyseniz ve emekliliğinizi PTT ya da başka bir bankadan alıyorsanız ve maaşınıza herhangi bir engel yoksa Garanti BBVA Mobil uygulama ve Garanti BBVA Müşteri İletişimi üzerinden emeklilik bankası değiştirme talebinde bulunabilir, emeklilik ödemeleri Bankacılık promosyonları talep edebilirsiniz.

Dilerseniz yalnızca kimlik kartınız ile Garanti BBVA şubelerine ziyarette bulunup banka değişikliğine ilişkin talebinizi de iletebilirsiniz..