Ziraat Bankası'ndan Kaçırılmayacak Yıl Sonu Fırsatı! Sadece Size Özel 750 TL Hediye Nakit Para!

Ziraat Bankası, yılbaşı yaklaşırken müşterilerine müjdeli bir haber verdi. Bankanın yılbaşı kampanyası kapsamında, banka kartı sahipleri 750 TL hediye para kazanma şansı elde ediyor. Bu özel kampanya ile ilgili detaylar ise şu şekilde:

Ziraat Bankası'ndan Kaçırılmayacak Yıl Sonu Fırsatı! Sadece Size Özel 750 TL Hediye Nakit Para!

Yılbaşı Alışverişi Bedava: 750 TL Hediye!

Ziraat Bankası, yılbaşı alışverişlerini özel kılacak bir kampanya başlattı. Banka, banka kartlarıyla yapılan harcamalara 750 TL hediye para sunuyor. Bu kampanya 1 Aralık ile 31 Aralık tarihleri arasında geçerli olup başvurular, Ziraat Bankası'nın mobil bankacılık uygulaması üzerinden kabul ediliyor.

750 TL Hediye Nasıl Kazanılır?

Ziraat Bankası'nın yılbaşı kampanyası katılımı oldukça basit. Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, cep telefonlarından veya banka kartı mobil uygulaması aracılığıyla başvuruda bulunabilirler. Başvuru için cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne "YENIYIL" yazıp 4757'ye kısa mesaj göndermeniz yeterli olacaktır.

Kampanya kapsamında, 2500 TL ve üzeri harcamalarda her 250 TL olmak üzere toplamda 750 TL hediye para banka kartı hesaplarına yüklenecek. Kampanya, mücevherat, kozmetik, giyim, çiçekçi ve aksesuar sektörlerinde geçerli olacak.

Yeni Yıla Ekstra Nakit Desteği

Yeni yıla ekstra nakit desteğiyle girmek isteyen Ziraat Bankası müşterileri için bu kampanya kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor! Kampanyaya hemen başvurarak, yılbaşı alışverişlerinizde ekstra avantajlardan faydalanabilirsiniz. Unutmayın, kampanya 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Bu fırsatı değerlendirerek yeni yıla ekstra bir maddi destekle girebilirsiniz.