Ziraat bankası müşterilerine müjde! 3000 TL iade fırsatı kaçmaz

Ziraat Bankası'nın Bankkart Kampanyasıyla 3000 TL Kazanın! Gürgençler Mağazalarında 30 Bin TL Üzeri Mac Alışverişlerinizde Geçerli. Başvurun, Avantajlı Fırsatı Kaçırmayın!

Ziraat bankası müşterilerine müjde! 3000 TL iade fırsatı kaçmaz

Ziraat Bankası, müşterilerini sevindirecek bir kampanyayla Eylül ayına giriş yaptı. Bu özel kampanya kapsamında bankkart kullanıcılarına 3 bin TL tutarında para iadesi sunulacak. Kampanya 16 Eylül itibariyle başlamış olup, 30 Eylül'e kadar devam edecek. İşte Ziraat Bankası'nın sunduğu kampanyanın detayları...

Bankkart ile Gürgençler Mağazalarında Geçerli!

Ziraat Bankası'nın bu kampanyası kapsamında, Bankkart sahiplerine müjdeli bir haber var. Gürgençler mağazalarında yapacakları 30 bin TL ve üzeri Mac alışverişleri için 3 bin TL değerinde bankkart hediyesi verilecek. Bu fırsattan yararlanmak için mobil uygulama ya da internet sayfası üzerinden başvuru yapmanız yeterli. Kampanya Eylül 2023 boyunca geçerli olacak. Detaylı bilgilere Ziraat Bankası resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

2023/06/24/ziraat-bankasi.webp

Bu özel kampanya ile Ziraat Bankası, müşterilerine avantajlı bir fırsat sunuyor. Siz de bu fırsatı kaçırmayın, hemen başvurun ve 3000 TL'nizi kazanın!