Faturasını Halkbank'tan ödeyene müjde! Bunu yaparsanız 500 TL para iadesi yapılacak

Halkbank'tan müjde! Elektrik, su ve doğalgaz faturalarınızı Halkbank ile ödeyin, her faturada 50 TL ParafPara kazanın. Kampanya kapsamında toplamda 500 TL'ye kadar ParafPara kazanma fırsatı!

Faturasını Halkbank'tan ödeyene müjde! Bunu yaparsanız 500 TL para iadesi yapılacak

Halkbank Paraf kart sahiplerine müjde! Otomatik fatura ödemelerinize 500 TL ParafPara kazanmak için FATURA yazıp 3404’e SMS gönderin. Kampanya 31 Temmuz’a kadar geçerli.

Halkbank Paraf ile Fatura Öde, ParafPara Kazan!

Halkbank Paraf kart sahiplerine özel! 31 Temmuz'a kadar FATURA yazıp 3404'e SMS göndererek veya Paraf Mobil'den kampanyaya katıl. Her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL, toplamda 500 TL ParafPara kazan. Kazancın 9 Ağustos'ta hesabında!

ParafPara kampanyası

Hemen Katıl, ParafPara Kazan!

Kampanya Dönemi: 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında kampanyaya katılabilirsin.

Yeni bir otomatik fatura talimatı vererek kampanyaya dahil olursun. Her talimat için 50 TL ParafPara kazanırsın, toplam 500 TL!

Kazandığın ParafParalar, 9 Ağustos 2024'te hesabına yatırılacak.

Mevcut talimatları iptal edip yeniden verme veya talimat türünü değiştirme durumlarında kampanyadan yararlanamazsın.

 ParafParalarını kaybetmemek için, talimatlarını 6 ay boyunca düzenli ödemelisin.

Halkbank Paraf ile Fatura Öde, Kazancını Katla!

Kampanyadan yararlanmak için otomatik fatura talimatını Halkbank Mobil, İnternet Şube veya şubelerimizden verebilirsin. Sadece asıl karttan verilen talimatlar geçerlidir. Kredi kartından verilen talimatlarda nakit avans faizi uygulanacağını unutma. Kampanya süresi boyunca düzenli olarak faturalarını ödeyerek 500 TL'ye kadar ParafPara kazanma fırsatı yakala.