Ziraat bankası ile yepyeni bir dönem: Hesabınızı açın, 1250 TL eylül hediyesi kazanın!

Ziraat Bankası, müşterilerini sevindirecek bir kampanya ile karşımızda! Bu kampanya kapsamında başvuranlar 1250 TL değerindeki Eylül hediyesini kazanma şansına sahip olacaklar. İşte, Ziraat Bankası'nın yeni kampanyasının detayları...

Ziraat bankası ile yepyeni bir dönem: Hesabınızı açın, 1250 TL eylül hediyesi kazanın!

,Ziraat Bankası, Bankkart'ın kredi kartı ya da banka kartı özelliği ile TATİLSEPETİ'nden yapacağınız 10.000 TL ile 19.999 TL arasındaki tek seferde peşin ya da taksitli alışverişlerde 500 TL Bankkart Lira, 20.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise 1.250 TL Bankkart Lira hediye ediyor.

Bu muhteşem kampanya 30 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecek. Unutmayın, bu fırsatı kaçırmayın!

Kampanyaya Katılım Yolları

Kampanyaya katılmak oldukça kolay! Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS üzerinden başvuru yapabilirsiniz. SMS ile katılmak için TATİLSEPETİ yazıp 4757'ye SMS göndermeniz yeterli olacaktır.

Ayrıca, unutulmamalıdır ki alışverişlerinizi Bankkart POS cihazlarından yaparak Bankkart Lira kazanma şansınızı artırabilirsiniz.

Kazandığınız Bankkart Liralarını Kullanma Süresi

Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liraları 6 Ekim 2023 tarihinde yüklenecek olup, kullanılmayan Liralar 11 Kasım 2023 tarihinde geri alınacaktır. Her müşterimizin bu kampanyaya bir defa katılma ve ödül kazanma hakkı bulunmaktadır.

Bu fırsatı kaçırmayın, Ziraat Bankası'nın Eylül kampanyası ile siz de kazananlar arasında olun!