Ziraat Bankası düşük faizle taşıt kredisi fırsatı 500.000 TL!

Ziraat Bankası, peşin ödeme imkanı olmayan araç hayali kuran herkese sesleniyor! İşte detaylar...

Ziraat Bankası düşük faizle taşıt kredisi fırsatı 500.000 TL!

Ziraat Bankası, otomobil sahibi olmayı arzulayan ancak peşinat ödeyemeyen vatandaşlar için özel bir taşıt kredisi kampanyası başlattı. Banka yetkilileri, bu yeni kampanya ile daha geniş bir kesime ulaşmayı amaçladıklarını vurguladı.

Kampanya Detayları:

Esnek Vade Seçenekleriyle Dilediğiniz Gibi Ödeyin

Banka tarafından sunulan bilgilere göre, 250.000 TL'ye kadar olan taşıt kredileri için müşterilere 36 ila 48 ay arasında değişen vade seçenekleri sunulacak. Bu vade seçenekleri, aracın değerine göre 24 aya kadar indirilebilecek.

Düşük Faiz Oranlarıyla Kolay Ödeme Fırsatı

ziraat-bankasi-tasit-kredisi-794047.jpg

Kampanya kapsamında, 250.000 TL tutarındaki bir taşıt kredisi için aylık %3,65 faiz oranı uygulanacak. Bu sayede, 48 ay vadeli bir kredi için aylık ödenecek taksit tutarı yaklaşık olarak 13.299 TL olacak.

Daha Fazla Vatandaşa Ulaşmak İçin Yeni Bir Adım

Ziraat Bankası, bu kampanya ile mevcut müşterilerinin yanı sıra potansiyel yeni müşterilere de ulaşmayı hedefliyor. Bu sayede, maddi imkanları sınırlı olan ancak araç sahibi olma hayali kuran vatandaşlara destek olmayı amaçlıyor.

Yüksek Değerli Araçlara Kredi Verilmeyecek

Banka, 2 milyon TL'nin üzerinde değere sahip araçlara kredi verilmeyeceğini açıkladı. Bu kararla, kampanyanın orta ve alt gelir gruplarındaki bireylere yönelik olduğu belirtildi.