Yumurta ve ayçiçek yağında bomba indirim! CarrefourSA'da izdiham başladı

Market alışverişi yapmak isteyenlere çılgın bir kampanya başladı. Markette 5 litre ayçiçek yağı, 15'li yumurta ve 32’li tuvalet kağıdında müthiş indirimler var.

Yumurta ve ayçiçek yağında bomba indirim! CarrefourSA'da izdiham başladı

Ucuza alışveriş yapmak isteyenler için birçok market zinciri Aralık ayında kampanyalarına devam edecek. Yeni yıla geri sayım sürerken market zincirinin, temel ihtiyaçlarını sınırlı bütçeyle karşılamak isteyenlere ise güzel haberler var. Aralık ayının sonuna kadar sürecek olan dev bir indirim kampanyasıyla 5 litre ayçiçek yağı, 15'li yumurta ve 32’li tuvalet kağıdı en düşük fiyata satışa sunuldu. İşte Aralık ayının büyük indirimleri listesi..

Carrefour SA Market, ucuza alışveriş yapmak isteyen vatandaşlara yönelik yeni bir indirim kampanyası duyurdu. Aralık ayının sonuna kadar indirimli ürünler listesi de açıklandı. CarrefourSA yüzlerce üründe indirim sunuyor. Ancak bu ürünlerden bazıları en çok ilgiyi çekiyor ve ön plana çıkıyor. CarrefourSA Aralık ayı indiriminde efsane fiyatlarla sunulan ürünler için haberlerimizin detayına göz atın...

CARREFOURSA’DA ARALIK AYI İÇİN ÖZEL İNDİRİM

CarrefourSA pazarı yavaş yavaş yeni bir yola girerek tüketicilere indirim fırsatları sunuyor. Ünlü bir süpermarket zinciri yeni bir indirim listesi oluşturdu ve düşük fiyatlar dikkat çekti. CarrefourSA'nın yeni indirim kataloğunun içerisinde birçok ürün grubu yer alıyor. Carrefour'un indirim listesinde ayçiçek yağından yumurtaya, tuvalet kağıdından kağıt havluya kadar pek çok ürün yer alıyor ve şunları içeriyor:

Yudum Ayçiçek Yağı Pet 5 Lt 179,90 TL

Carrefour Ayçiçek Yağı Pet 5 Lt 179,75 TL

Carrefour Yumurta 15’li L Boy 60,00 TL

Papia İpek Özlü Kağıt Havlu 6’lı 64,90 TL

Familia Natural Kağıt Havlu 16’lı 129,95 TL

Selpak Havlu 12′ Li 109,50 TL

Silen Ultra Tuvalet Kağıdı 32 ‘Li 124,90 TL

Carrefour Market'in yeni indirim kampanyaları yalnızca Carrefour Kartlar için geçerlidir. Carrefour indirimleri Aralık ayında başlıyor ve yılbaşına kadar geçerli. Ancak Carrefour Market'in indirimli ürünler listesi yalnızca stoklar bitene kadar mevcuttur. Bu nedenle indirim alacağından emin olmak isteyen tüketicilerin acele etmesi gerekiyor. Carrefour Market'in açıklamasına göre yukarıdaki indirimlere ek birçok ürün grubunda yaklaşık yüzde 40-45 civarında indirimler uygulanacak.