Yepyeni Araç Alma Fırsatı! Citroen, Düşük Faizli Krediyle Sıfır Araçlarını Sizlerle Buluşturuyor!

Sıfır araç almayı düşünenler için müjde! Citroen, satış kampanyalarını güncelledi ve Temmuz ayında sunulan bu kampanyaların detaylarını internet sitesinde yayınladı.

Yepyeni Araç Alma Fırsatı! Citroen, Düşük Faizli Krediyle Sıfır Araçlarını Sizlerle Buluşturuyor!

Citroen, tüm araçları için düşük faizli kredi imkanıyla satış yapacağını duyurdu. Özellikle Citroen C5 Aircross modeli için kredili satış imkanı sunulmaktadır. Ancak kredili satış tercih etmeyenler için de nakit indirim fırsatı bulunmaktadır. Kampanyanın detayları ise şöyledir:

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuz olaylar nedeniyle birçok ürün ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Bu zamlarla birlikte vatandaşların alım gücü önemli ölçüde azaldı. Bu durumda insanlar bankaların sunduğu kampanyaları yakından takip etmeye başladılar. Otomobil markaları da kampanyalarını internet sitelerinden duyurmaya başladı.

Citroen de Temmuz ayı kampanyasını internet sitesi üzerinden duyurdu. 150 bin TL ihtiyaç kredisi için yüzde 1,99 faiz oranı ve 12 ay vade fırsatı sunulmaktadır. Kredili satış kampanyasının yanı sıra 25 bin TL nakit indirimi kampanyası da bulunmaktadır. Tüm bu kampanya detayları Citroen tarafından paylaşıldı.

sifir-arac-alacaklar-buraya-citroen-o-aracini-dusuk-faizli-kredi-firsati-ile-satisa-cikardi-dbf15.png

Citroen C5 Aircross Kampanyası

Citroen C5 Aircross modeli için Temmuz ayına özel kampanya fırsatı duyuruldu. 150 bin TL kredi için 12 ay vade imkanı sağlanırken aynı zamanda yüzde 1,99 faiz fırsatı da sunulmaktadır. Alternatif olarak, 25 bin TL nakit indiriminden yararlanmak da mümkündür.

Bu kampanyalar arasından seçiminizi yaparak Citroen C5 Aircross sahibi olabilirsiniz. Şimdi kampanyaların detaylarına bir göz atalım.

Citroen tarafından sunulan bu kampanyada 150 bin TL kredi imkanı bulunmaktadır. Kampanyadan faydalanmak için Citroen yetkili satıcılarından alım işlemlerini gerçekleştirmeniz yeterlidir. Eğer kredi satış kampanyasını kullanmak istemiyorsanız, 25 bin TL nakit indiriminden faydalanmak da mümkündür.

Bu tür kampanyalardan anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalmanız yeterli. Sizler için otomobil kampanyalarını ve satış fiyatlarını yakından takip ediyor, en kısa sürede sizlere sunmaya gayret ediyoruz. Unutmayın, Citroen'in düşük faizli kredi fırsatıyla sıfır araç sahibi olmak artık çok kolay!