Yeni yılda uçuşa geçecek kripto paraları sıraladılar! Cent iken dolara fırlayacaklar!

Mevcut kripto para piyasası, farklı kripto para birimlerinde aslında genel yükseliş eğilimi ile birlikte kayda değer yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu olumlu yöndeki duygu, özellikle izlenecek varlıklar olarak şeklinde görünen Ethereum (ETH), Solana (SOL), Chainlink (LINK), VeChain (VET), Arbitrum (ARB) ve Scapesmania'nın performansında açık bir biçimde görülüyor. Tüccarlar ve yatırımcılar arasında yükseliş eğilimi göz önüne alındığında, bu altı kripto para birimi portföyünüzü çeşitlendirebilmek adına en i

Yeni yılda uçuşa geçecek kripto paraları sıraladılar! Cent iken dolara fırlayacaklar!

Özet:

ScapesMania: Yenilikçi ve aynı zamanda atış öncesi aşamada ortaya çıkmıştır.

Ethereum (ETH): Fiyatta bir artış öngörerek keskin bir yükselişe hazırlanmaktadır.

Solana (SOL): DeFi ve NFT'lerin etkileşimi sayesinde ivme kazanıyor.

Chainlink (LINK): Polygon, zkEVM'ye genişler ve DeFi rolünü güçlendirir.

VeChain (VET): Önemli miktarda token büyümesi yaşıyor.

Arbitrum (ARB): Katman 2 blockchain alanındaki önemli bir oyuncudur.

ScapesMania: Kripto para dünyasında yükselen bir yıldızdır.

Mevcut piyasa koşulları göz önüne alındığında, ScapesMania'nın erken benimseyenlere yönelik cazip bir fırsat olduğu kanıtlanıyor. Bu çığır açacak olan proje, yalnızca özel yatırımcı sektöründe 1,85 milyon dolardan fazla para toplamıştır ve her gün 26.000 ila 146.000 dolar arasında fon sağlamıştır. ScapesMania, öne çıkan bir 1. kademe kripto medya platformudur ve tanınmış kripto etkileyicileri tarafından desteklenmektedir.

Scapesmania'nın öne çıkan önemli noktaları

ScapesMania sıradan kripto varlığı değildir. Hem sıradan olan oyuncuların hem de kripto meraklısı olan izleyicilerin ilgi alanlarına hitap eden canlı oyun ekosistemidir. Oyuncuların bu ilgi çekici oyunun tadını çıkarabilmek için kripto para birimlerinin karmaşıklığıyla uğraşmalarına gerek yok. Token sahipleri ise ekosistemin performansından yararlanabilir ve kumar oynamadan geleceğini şekillendirebileceği değerlendiriliyor.

Yeni yılda uçuşa geçecek kripto paraları sıraladılar

ScapesMania'nın arkasındaki ekip şeffaflığa değer veriyor ve açık olan sosyal medya profillerini devasm ettiriyor. Proje, sektörün en önde gelen güvenlik derecelendirme şirketlerinin denetimlerinden geçerek, ilk benimseyenlere güven verdi. ScapesMania halihazırda büyük yayın sitelerinde ses getiriyor ve büyük borsalarda listelenmesi için görüşmelerde bulunuyor.

Satış öncesi seçenekler

ScapesMania'nın erken ön satış dönemindeki fiyatı 0,004568 dolar olarak biliniyor. Liste fiyatının coin başına 0,01 dolar olarak belirlenmesiyle, erken destekçiler 2,2 oranında potansiyel getiri bekleyebilirler. Ek olarak, ScapesMania'ya katılmak, token kullanımı, yakma, staking ve daha fazlası için özel fırsatların dışında sıra toplamı %127'ye varan bonus hazinesinin kilidini açacak. Bugünkü %60 indirimle ScapesMania tokenleri kaçırmak istemeyeceğiniz bir fırsattır. Sonraki her satış aşamasının ilerlemesiyle fiyat artar ve ön satış bittikten sonra token başına 0,01 dolar miktarına ulaşır. Artık ScapesMania sahiplerinin arasına katılma zamanı gelmiş olabilir.

ScapesMania'nın sunduğu her şeyle zaten ilgileniyorsanız, yalnızca OFT277 koduyla benzersiz bir fırsatımız var. Sınırlı süreli teklifler yalnızca makalenin yayınlanması itibariyle sınırlı süre için geçerli olacaktır. Ödeme sırasında ise özel alana OFT277 girdiğinizde %10 bonus kazanma şansı bulunuyor. Zaman çok önemlidir, bu yüzden hızlı hareket edin.

Yeni yılda uçuşa geçecek kripto paraları

Ethereum (ETH): EIP-4844 yükseltme durumuna hazırlanıyor

Ethereum (ETH), 2024 yılı ilk çeyrek diliminde gerçekleşmesi planlanan EIP-4844 ile büyük bir yükseltmeye hazırlanmakta. Bu yükseltme, Ethereum (ETH) kullanıcıları için önemli orun olan yüksek işlemlerde ücretleri sorununu çözmeyi amaçlıyor. Bankacılık devi JP Morgan, bir açıklamasında bu yükseltmenin Ethereum'un (ETH) performansını önemli ölçüde artıracağını, hatta muhtemelen Bitcoin'den daha iyi performans göstereceğini vurguladı.

Analistler Ethereum (ETH) için yükselme eğilimli bir gelecek öngörmekte ve fiyatın 2024 başlarında da 3.400 ila 3.800 dolar aralığında artacağını değerlendirmekte. Bu iyimserlik, teknolojik gelişmelere ve aynı zamanda EIP-4844 yükseltme durumunun beklenen olumlu etkisine dayanmakta. EIP-4844 yükseltmesi, Protodunk Sharding'e odaklanıyor ve işlem maliyetlerini azaltıp, verimi de artırarak Ethereum (ETH) verimlilik durumunu artırmayı hedefliyor. Bu Ethereum (ETH) için iyiye işaret olsa da, piyasa dinamikleri ve aynı zamanda diğer kripto a birimlerinin rekabetiyle beraber zorluklar da devam etmekte.

Yeni yılda uçuşa geçecek kripto paraları

Solana (SOL): Artan piyasa etkinliği

Solana (SOL), DeFi ve NFT platformları ile artan etkileşim nedeniyle önemli bir iyileşme yaşadı. Ekosistem, merkezi olmayan uygulamaların (DApp'ler) hacminde önemli artışla güçlü büyüme yaşadı. Solana'nın (SOL) fiyatının SPL tokenlarının Coinbase ve BNB gibi bazı büyük borsalar ile birlikte entegrasyonu da dahil edilmek üzere farklı faktörlerden olumlu etkilendi. Bu durum ticaret hacminde önemli bir artışa ve Solana (SOL) ekosistemine ilginin artmasına neden oldu. Solana'nın (SOL) yükselişi, DeFi ve NFT pazarlarında meydana gelen gelişmeler dışında daha geniş pazar eğilimleriyle de desteklenmekte. Fakat ekosistem ivmesini koruma ve aynı zamanda diğer blockchain platformları üzerinden gelen rekabet ile başa çıkma durumunda zorluklarla karşı karşıyadır.

Yeni yılda uçuşa geçecek kripto paraları

Chainlink (LINK): Polygon zkEVM’ye genişlemekte

Chainlink (LINK), Polygon zkEVM'de yayına girmiş ve erişim alanını genişletmiştir. Bu hamle, Polygon zkEVM'deki projelerin Chainlink (LINK) verileri üzerine erişmesine ve kullanmasına izin vererek DeFi ortamını genişletebilir. Chainlink (LINK) ve Polygon zkEVM'nin entegrasyonu piyasada olumlu tepki aldı ve bu durum fiyat trendine de yansıdı. Platformun güçlü merkezi olmayan veri akışı, DeFi alanında önemli bir unsur olarak kabul ediliyor. Chainlink (LINK) yeni ekosistemlere genişledikçe geleceği parlak görünüyor. Ancak platformların, gelişen DeFi sektörünün karmaşıklıklarını aşabilmesi ve yeni ortaya çıkmış olan rakiplere karşı konumlarını koruması gerekmekte.

Yeni yılda uçuşa geçecek kripto paraları

VeChain (VET): Boğa piyasası aşamasındadır

VeChain (VET), yerel token VeChain (VET) ile gas tokeni VTHO'nun önemli kazanımlar kaydetmesiyle yükseliş eğiliminde. Bu büyüme, pazarda VeChain (VET) ekosistemine artan ilgisinden ve katılımından kaynaklanmaktadır. VeChain (VET) önemli ölçüde yükselerek 10 ayın en yüksek seviyelerine ulaştı. Bu yükseliş eğilimi, genel piyasa momentumu ve tokenın VeChain ekosisteminde olan faydasıyla destekleniyor. Büyüyen ekosistem ve pazar ilgisi göz önüne alındığında VeChain'in (VET) geleceği parlak görünüyor. Fakat, token, piyasadaki değişkenlik ve rekabetin ortasında büyümeyi sürdürmede zorluklarla karşı karşıyadır.

Yeni yılda uçuşa geçecek kripto paraları

Arbitrum (ARB): Celo'nun 2. katman geçişiyle rekabet eder

Lider bir katman 2 çözümü olan Arbitrum (ARB), Celo'yu katman 2 blok zincirine geçirmek için yarışıyor. Arbitrum (ARB), herhangi bir Katman 2 çözümü arasında en büyük Kilitli Toplam Değere (TVL) sahiptir ve blockchain alanında önemli oyuncudur. Arbitrum'un (ARB) önemli bir Katman 2 çözümü olarak konumu, pazar konumuna olumlu yansıyor. Celo transferi gibi önemli projelerde yer alması, artan etkisinin altını çiziyor. Arbitrum'un (ARB) teknolojik yetenekleri ve pazardaki konumu da göz önüne alındığında geleceği parlak. Ancak diğer katman 2 çözümlerinden ve gelişmiş olan blockchain teknolojisinden kaynaklanmış olan zorluklarla karşı karşıya kalmıştır.

Yeni yılda uçuşa geçecek kripto paraları sıraladılar

Sonuç: Kripto para piyasası yükselişte

Mevcut kripto para piyasası, Ethereum (ETH), Solana (SOL), Chainlink (LINK), VeChain (VET), Arbitrum (ARB) ve Scapesmania'nın güçlü performansıyla vurgulanan önemli kazanımlar elde etti. Bu kripto para birimleri, gerçekte en iyi kripto portföyü para birimleri olarak kabul ediliyor ve ScapesMania'nın ortaya çıkışıyla hızla yükselebilir. ScapesMania, yenilikçi olan temel konseptleri sağlam token ekonomileri, bonusları ve sahiplik avantajları ile öne çıkmakta ve bunların tümünde de projenin değerini artırma potansiyeline sahip. Artık ScapesMania topluluğuna katılmanın zamanı gelebilir.