Yeni telefon almak isteyenler elini çabuk tutsun! Bu kampanyayı kaçıran telefonsuz kalır

Müşterilerinin ekonomik sıkıntılarını dert edinen ve onların yüzlerini güldürmek için harika bir fırsat sunan Denizbank, telefon almak isteyenleri sevindirdi. Şimdi Denizbank müşterileri, bütçelerini zorlamadan istedikleri telefonu alma fırsatını yakalıyor! İşte ayrıntılar...

Yeni telefon almak isteyenler elini çabuk tutsun! Bu kampanyayı kaçıran telefonsuz kalır

Denizbank, müşterilerinin bütçelerini düşünerek ekonomik sıkıntılar içinde olanlara yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yeni kampanyasıyla, telefonunu değiştirmek veya yeni bir telefon almak isteyen müşterilere bütçelerini zorlamadan istedikleri telefonu alma imkanı sağlıyor.

KAMPANYANIN DETAYLARI

denizbank

Denizbank'ın yayımladığı kampanya ile tüm müşterilerinin yüzünü güldürdüğü belirtiliyor. Akıllı telefonlarda geçerli olan bu özel kampanya, telefon almak isteyen veya telefonunu değiştirmek isteyen tüm müşterileri kapsıyor.

Kampanya kapsamında, Denizbank müşterilerine Huawei P60 Pro satın alımlarında Business Card sahiplerine cömert bir indirim sunuyor. Bu özel indirimden yararlanmak için, 31 Temmuz tarihine kadar telefon markasında alışveriş yapılması gerektiği vurgulanıyor.

Kampanya şartlarına göre, indirim sadece Business Card ile yapılan telefon satın alımlarında geçerli olacak. Ödeme işlemi sırasında indirimi etkinleştirmek için belirtilen Kampanya Kodu'nun girilmesi gerektiği ve çevrimiçi alışverişlerin kampanyadan yararlanabilmesi için gerektiği ifade ediliyor.

Denizbank'ın bu telefon kampanyası, müşterilere sunduğu avantajlarla ekonomik sıkıntılar içinde olanlara da fırsatlar tanıyor. Kampanya 31 Temmuz tarihine kadar geçerli olacak ve sınırlı süreli bir fırsat olarak sunuluyor.