Türkcell ve Vodafone Kullanıcılarına 70 bin TL İhtiyaç Kredisi!

Türkcell ve Vodafone müşterilerine özel, 3 ay geri ödemesiz 70 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası başladı. Düşük faizle hayallerinize hızlıca ulaşın! Başvurular hemen yapılabilir.

Türkcell ve Vodafone Kullanıcılarına 70 bin TL İhtiyaç Kredisi!

Türkcell ve Vodafone müşterilerine özel olarak sunulan yeni kampanya ile 3 ay geri ödemesiz 70 bin TL ihtiyaç kredisi imkanı sağlanıyor. Merkez Bankası'nın aldığı faiz artırımı kararları nedeniyle bankaların ihtiyaç kredisi faizleri yükselmiş durumda. Ancak bu kampanya sayesinde Türkcell ve Vodafone müşterileri daha düşük faizle ve geri ödemesiz kredi kullanabilecekler.

Türkcell ve Vodafone İhtiyaç Kredisi Kampanyası Detayları

Türkcell ve Vodafone, vatandaşların finansal ihtiyaçlarını karşılamak için birlikte hareket ediyor. Bu özel kampanya ile müşterilerine avantajlı kredi imkanı sunan GSM operatörleri, 70 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisini geri ödemesiz olarak sağlıyor.

Faiz Oranları ve Geri Ödeme Koşulları

Vodafone müşterileri için aylık faiz oranı yalnızca %1.89 olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda müşteriler, 3 ay boyunca geri ödeme yapmadan 70 bin TL'ye kadar kredi kullanabilecekler. Örneğin, 70 bin TL ihtiyaç kredisi alan bir müşteri, 24 ay vade ile ayda 3 bin 895 TL geri ödeme yapacak ve toplamda 93 bin 487 TL ödeyecektir. Daha düşük bir kredi tutarı olan 50 bin TL için ise 24 ay vadeyle aylık 2 bin 782 TL ödeme yapılacak ve toplam geri ödeme tutarı 66 bin 777 TL olacaktır.

para14.jpg

Türkcell Kredi Kampanyası ve Başvuru Süreci

Türkcell müşterileri de bu kampanyadan faydalanabilmektedir. Türkcell'in işbirliği yaptığı Fibabanka aracılığıyla müşterilere ihtiyaç kredisi sunulmaktadır. Türkcell'in Paycell uygulaması üzerinden 50 bin TL'ye kadar kredi kullanma imkanı bulunuyor. Faiz oranı %3.79 olarak belirlenen bu kampanya ile müşteriler finansal ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilecekler.

Başvuru ve Onay Süreci

Türkcell ve Vodafone müşterileri kampanyadan faydalanmak için belirtilen faiz oranları ve geri ödeme koşulları ile ilgili detayları incelemeli ve kendi ihtiyaçlarına en uygun olan kredi tutarını seçmelidirler. Başvurular, ilgili GSM operatörünün müşteri hizmetleri veya internet sitesi üzerinden yapılabilmektedir. Başvuru süreci oldukça hızlı ve basittir. Onay süreci de kısa bir sürede sonuçlanarak müşterilere geri dönüş sağlanır.