Trendyol'dan Muhteşem Kasım Performansı: 100 Milyon Ürün Satış Rekoru Kırdı!

Trendyol, 'Kasım Kampanya' adını verdiği yılın en geniş çaplı kampanyasının performans sonuçlarını duyurdu. Bu dönemde, 400 binden fazla satıcı, 100 milyondan fazla ürünü müşterileriyle buluşturarak dikkate değer bir başarı elde etti. Platform aynı zamanda 10 milyon ürünün Avrupa, Azerbaycan ve Körfez ülkelerine ihracatına aracılık etti. Kampanya süresince, 60 bin platform satıcısı uluslararası pazarda ürünlerini başarıyla sattı.

Trendyol'dan Muhteşem Kasım Performansı: 100 Milyon Ürün Satış Rekoru Kırdı!

Satıcılar, Trendyol İle Önemli Başarı Elde Etti

Trendyol'un iş ortakları olan satıcılar, kampanya süresince normal dönemlere kıyasla satışlarında üç kat artış yaşadı. Günlük 20 milyon aktif kullanıcı, kampanya süresince platformda etkileşimde bulundu. Ayrıca, Kasım ayı boyunca toplamda 1.4 milyar ziyaretçi platformu keşfetti.

Azerbaycan’a 22 Bin Satıcı İhracat Gerçekleştirdi

Trendyol’un 22 bin satıcısından Azerbaycan'a ihracat gerçekleşti. Bu satıcıların 17 bini, ilk defa Trendyol üzerinden ihracat yapmış oldu. Azerbaycan'da, 60 milyonun üzerinde kullanıcı platformu ziyaret etti ve 4 milyona yakın ürün satın aldı. Azerbaycan müşterileri, özellikle giyim, ev-yaşam, FMCG ve kozmetik kategorilerine büyük ilgi gösterdi.

Körfez Ülkelerine 1 Milyon Ürün Satıldı

Trendyol, kasım kampanyaları kapsamında satıcılarını Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Umman ve Bahreyn'den oluşan Körfez ülkelerine de taşıdı. Körfez ülkelerine, 3.300 Trendyol satıcısı ürün satışı gerçekleştirirken, toplamda 1 milyon ürün satıldı. Körfez bölgesindeki Trendyol müşterilerinin en çok tercih ettiği kategoriler ise sweatshirt, alt-üst takım ve sneaker oldu.

Öne Çıkan Şehir: Bursa

Kampanya döneminde, üç büyük ilin dışında en çok dikkat çeken şehir hem satış hem de sipariş adedi açısından Bursa oldu. Bursa'yı bu kategoride Gaziantep ve Aydın takip etti. Sipariş verilen illerde ise Bursa’dan sonra Antalya ve Kocaeli önemli bir yer tuttu