TOKİ'den Uygun Fiyatlı Konut Fırsatı! Günde Sadece 61 TL Taksitle 1+1 Evler Satışta!

Ev sahibi olmak isteyen dar ve orta gelirli Türkiye vatandaşları için en ideal yol, TOKİ tarafından sunulan konutları satın almaktır. TOKİ, günlük 61 TL taksitle ev sahibi olma fırsatını duyurarak önemli bir kampanyaya imza atmıştır.

TOKİ'den Uygun Fiyatlı Konut Fırsatı! Günde Sadece 61 TL Taksitle 1+1 Evler Satışta!

Türkiye'de ev sahibi olmak, vatandaşların en büyük hayalidir. Ancak son zamanlarda ev fiyatlarının hızlı bir şekilde yükselmesi, pek çok kişinin emlak piyasasından ev sahibi olma hayallerini ertelemelerine neden olmuştur. Bu durumda, vatandaşlar TOKİ'nin sunduğu alternatif modellere yönelmektedirler ve TOKİ, onlar için vazgeçilmez bir seçenek haline gelmiştir.

TOKİ Ucuz Konut Sistemi Nedir?

TOKİ'nin ucuz konut sistemi, dünya genelinde özel bir konuma sahiptir. Ev sahibi olmak için yeterli birikimi olmayanlar, TOKİ sistemi sayesinde kolayca ev sahibi olabilmektedirler. Bu imkan, TOKİ'nin güçlü finansal yapısı sayesinde mümkün olmaktadır. Sistemin işleyişi, konutların neden ucuz fiyatlarla satıldığını açıkça ortaya koymaktadır.

Proje Hazırlığı ve İhale Süreci

TOKİ, bir proje yapacağı zaman proje hazırlığını kendisi yaparak ihale ilanı yayınlamaktadır. Projeler için kullanılan arsa maliyeti, bazen hiç olmamakta veya sembolik bir tutarla sınırlı kalmaktadır. TOKİ projeleri genellikle kamu arazilerinde veya kamulaştırılan alanlarda gerçekleştirilmektedir. İhale süreci ile konutların inşası sağlanırken, inşaat firmaları da fiyatları düşük tutma zorunluluğu ile karşı karşıya kalmaktadır. Bu faktörler, konutların daha uygun fiyatlarla satılmasını sağlamaktadır. Dolayısıyla, ucuza inşa edilen konutlar da uygun fiyatlarla vatandaşlara sunulmaktadır.

para-11.jpg

Uzun Vadeli Ödeme Kolaylığı

TOKİ'nin ucuz konut sisteminin ikinci aşamasını, kurumun finansal sistemi oluşturmaktadır. Vatandaşlardan sadece küçük bir peşinat talep edilmekte ve bu peşinatı ödeyenler, 180 veya 240 ay gibi uzun vadelerle ödeme kolaylığı elde etmektedirler. Böylece, düşük tutarlı taksitlerle TOKİ'den konut sahibi olma imkanı doğmaktadır.

Yıllık İndirim Kampanyası

TOKİ'nin sağladığı en önemli avantajlardan biri, yıllık olarak gerçekleştirilen yüzde 25 indirim kampanyasıdır. TOKİ'ye borçlanan vatandaşlar, peşin ödeme yapmaları durumunda yüzde 25 indirim hakkına sahip olmaktadırlar. Bu da TOKİ'ye olan borcu olan bir vatandaşın, 500 Bin TL'lik borcunu 375 Bin TL'ye düşürebileceği anlamına gelmektedir.

61 TL Taksitle Ev Sahibi Olma Fırsatı

TOKİ'nin Ankara Mamak projesinden satışa çıkarılan konutlar, büyük bir fırsat sunmaktadır. 1+1 evler, 442 Bin TL'den başlayan fiyatlarla satılmaktadır. Bu evleri satın almak isteyen vatandaşların yüzde 25 peşinat ödemesi gerekmektedir. Kalan tutar ise 180 aylık vade seçeneğiyle ödenmektedir ve bu ödeme süresi 15 yıla kadar uzayabilmektedir. Aylık taksitler ise 1.842 TL'den başlamaktadır, böylece günlük taksit tutarı da sadece 61 TL'ye denk gelmektedir.