TOKİ günde 10 ekmek parasına ev sahibi yapıyor! 60 TL verip 1+1 evinizin anahtarını kapın

TOKİ dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ederken sunulan fırsatlar ilgi odağı oldu. Günlük 61 TL taksit imkanıyla ev sahibi olmak artık mümkün. İşte tüm detaylar...

TOKİ günde 10 ekmek parasına ev sahibi yapıyor! 60 TL verip 1+1 evinizin anahtarını kapın

TOKİ, ev sahibi olmak isteyenleri dünyanın en özel konut sistemlerini sunarken birikimleri ev almaya yetmeyenlere ödeme kolaylığı sağlayarak büyük fırsat veriyor. TOKİ, vatandaşlara düşük taksitlerle ev sahibi olma olanağını verirken bu sistem üzerinde aynı zamanda konutların neden daha uyguna satıldığının bilgisini veriyor. 180 ay ya da 240 ay gibi uzun vadeler, vatandaşların ev sahibi olmalarını kolaylaştırıyor.

TOKİ ankara mamak

TOKİ'DEN EV SAHİBİ OLMA FIRSATI

Her sene düzenlenen yüzde 25 indirim kampanyasıyla vatandaşlara daha fazla imkan sunuluyor. Borçlarını peşin ödeyen vatandaşlar, TOKİ'den büyük indirimlerden yararlanabilir.

TOKİ'nin Ankara Mamak projesi, ev sahibi olma hayali kuranlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 1+1 evler, 442 Bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkartıldı. Yüzde 25 peşinat şartıyla beraber kalan tutar 180 aylık vade seçeneğine bölünerek ödeme kolaylığı sağlanır.