THY bu yılda yapacağını yaptı! Uçmayan kalmayacak.. Bedava bilet dağıtıyor..

Türk Hava Yolları 3-4 Ekim 2023 tarihinde alınan yurt içi biletlerle 6 Şubat 2024-4 Nisan 2024 tarihleri arasında 599 liradan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sağlayacak.

THY bu yılda yapacağını yaptı! Uçmayan kalmayacak.. Bedava bilet dağıtıyor..

THY'den Uygun Fiyatlı Bilet Kampanyası: İşte Detaylar

Türk Hava Yolları (THY), beklenen bir müjde ile karşınızda! 3-4 Ekim 2023 tarihleri arasında satın alınan biletlerle, 6 Şubat 2024 ile 4 Nisan 2024 tarihleri arasındaki yurt içi uçuşlarınızı 599 Türk Lirası gibi cazip bir başlangıç fiyatıyla gerçekleştirebilirsiniz.

thy.jpg

Kampanya Detayları

Bu muhteşem kampanya, Türk Hava Yolları'nın İstanbul Havalimanı'ndan kalkan veya bu havalimanına varan yurt içi, tek yön ve direkt uçuşları için geçerlidir. Kampanya dahilinde sunulan fiyatlar, tek yön uçuşlar için geçerli olarak belirlenmiştir.

Ancak, şunu belirtmek önemlidir ki, bu kampanya Kıbrıs Ercan Havalimanı'na yapılan uçuşları kapsamamaktadır. Ayrıca, kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olacaktır. Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan uçuşlar, Türk Hava Yolları codeshare seferleri ve AnadoluJet uçuşları bu kampanyadan yararlanamayacaktır.

Fiyatlar

Kampanya kapsamında sunulan ücretler şu şekildedir:

  • EcoFly ücret sınıfı için 599 Türk Lirası
  • ExtraFly ücret sınıfı için 849 Türk Lirası
  • PrimeFly ücret sınıfı için 899 Türk Lirası

Önemli Bilgiler

Rezervasyon ve biletlemelerin aynı anda tamamlanması gerekmektedir. Ayrıca, kampanya kapsamında belirtilen ücret, rezervasyon yapılmış ancak satın alınmamış biletlemelerde geçerli olmayacaktır. Kampanya dahilinde EcoFly ücret sınıfından satın alınan biletlerde değişiklik ve iptale izin verilmeyeceğini unutmamanız önemlidir.

Son olarak, bu kampanya dahilindeki ücretlere tüm vergi ve harçlar dahil edilmiştir. Kampanya kapsamında toplamda 98,290 koltuk arz edilmektedir. Bu fırsatı kaçırmamak için acele edin ve unutmayın, erken rezervasyon yapmak size daha fazla tasarruf sağlayabilir.

Türk Hava Yolları ile keyifli ve uygun fiyatlı bir seyahat için şimdi harekete geçin!