Telefon faturanızı ödemeyin! Tam 6 ay o banka ödeyecek!

Bankaların kampanyaları müşteri memnuniyetlerini sağlayabilmek ve müşteri tabanını genişletmek için sürekli olarak güncellenmektedir. Yapı Kredi, kampanyaya katılan kişilerin telefon faturalarının 6 ay ödeneceğini duyurdu.

Telefon faturanızı ödemeyin! Tam 6 ay o banka ödeyecek!

Yapı Kredi Bankası'ndan mutlaka izlenmesi gereken bir kampanya duyurusu geliyor. Yapı Kredi'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamanın içeriğinde telefon faturasının 6 ay boyu ödeneceği belirtildi. Bankanın kampanyasının detayları kamuoyunda merak uyandırdı.

Yapı Kredi Bankası, kampanyasıyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“Yeni müşterilerimize Yapı Kredi Mobil'den “SUPERFATURA” kodunu kullanarak 6 ay boyunca faturalarını biz ödüyoruz.

Telefon faturanızı ödemeyin! Tam 6 ay o banka ödeyecek!

Yapı Kredi'nin yeni müşterileri “SUPERFATURA” promosyon kodunu kullanarak 1-31 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında kampanyadan yararlanabilirler. Kampanyadan sadece Yapı Kredi Mobil'i indirdikten sonra “Yapı Kredi Müşterisi Olun” adımlarını takip ederek süreci tamamlayanlar faydalanabilir. Bu işlemi tamamlamayan müşteriler kampanyaya katılamayacaktır.

Yapı Kredi mobil uygulaması üzerinden Yapı Kredi müşterisi olma işlemini bitirdikten sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler, başvuruları Yapı Kredi tarafından incelenip onaylandıktan ve kart temin edildikten sonra kampanyadan yararlanabilecekler.

Kullanıcıların Yapı Kredi müşterisi olurken aldıkları promosyon kodunu referans kodu alanına girmeleri gerekmektedir. Promosyon kodu girmeden müşteri olmanız durumunda promosyondan yararlanamazsınız.

 Yapı Kredi müşterisi olmanız durumunda 31 Ağustos 2024'e kadar cep telefonu aracılığı ile ödeme talimatı vermeniz gerekiyor. Bu kampanya sadece yeni tanımlanan faturalara yöneliktir. Daha öncesinde tanımlanan talimatlar iptal edilerek yeniden yayımlanması durumunda eylem kapsamına girmez.

Promosyon Dönemi içerisinde verilen her siparişte ilgili faturanın 1 Ağustos - 31 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında en az bir defa kredi kartı ile otomatik olarak ödenmesi gerekiyor.