Semt pazarının yolunu unutturan indirim! Kilosu 4,50-9,50 TL'ye satılacak!

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri geniş ürün çeşitliliği ve cazip fiyatları ile tüketicilerin beğenisini kazanıyor. Vatandaşlar, bu marketlerde bulabilecekleri farklı ürünleri uygun fiyat avantajı ile satın alabiliyor.

Semt pazarının yolunu unutturan indirim! Kilosu 4,50-9,50 TL'ye satılacak!

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, uygun fiyatlı ürünler ile vatandaşların bütçesini rahatlatıyor. Geniş ürün çeşitliliği ile her ihtiyaca uygun seçenekler bulunabiliyor.  Özellikle art arda gelen zamlarla zorlanan vatandaşlar için Tarım Kredi Kooperatif Marketleri, birçok üründe uyguladığı indirim kampanyasıyla rahat bir nefes aldırıyor. Temel gıda ürünlerindeki indirimler en çok ihtiyaç duyulanlar oluyor.

Tarım Kredi Marketleri'nde düzenlenen 2 günlük indirim kampanyasıyla sebze ve meyve fiyatları önemli ölçüde düştü. Özellikle mevsimlik sebze ve meyvelerdeki indirimler, bütçesini uygun ihtiyaçlarını gidermek isteyenlerin büyük ilgisini çekti. Uygun fiyatlı ve taze ürün arayanlar için bu marketler, alışverişlerinin vazgeçilmezi haline geldi. 

aktüel ürünler

Tarım Kredi Marketlerinde İndirim Fırsatı!

Tarım Kredi Marketleri'nde düzenlenen özel indirim kampanyasıyla birçok ürünün fiyatı oldukça cazip hale geldi. Kampanya kapsamında özellikle sebze ve meyve ürünlerindeki indirimler dikkat çekiyor. İşte o ürünler ve indirimli fiyatları...

İndirimli Ürünler

  • Karpuz: 4,50 TL
  • Çekirdeksiz karpuz: 8,50 TL
  • Kavun: 9,50 TL
  • Limon: 29,50 TL
  • Kuru soğan: 9,50 TL
  • Patates: 9,50 TL