TC Kimlik Numaranızla 0-2-4-6-8'le bitenler ödeme alacak! 5000 TL ödeme almak için..

Vatandaşlar artık TC kimlik numaraları üzerinden yapılan sorgulamalarla 5000 TL’ye kadar bireysel ihtiyaç kredisi alma fırsatına sahipler. Bu kampanya, 18 yaşından büyük tüm bireysel müşterilere açıktır ve özellikle kredi notu düşük olan veya diğer bankalardan kredi onayı alamayan kişiler için büyük bir fırsattır.

TC Kimlik Numaranızla 0-2-4-6-8'le bitenler ödeme alacak! 5000 TL ödeme almak için..

Kredi başvurusu yapmak için tek gereken TC kimlik numaranızı kullanarak başvurunuzu gerçekleştirmektir. Kredi onayı alabilmek için sadece kredi puanınızın yüksek olması yeterli değildir, ayrıca icralık veya avukatlık bir durumunuzun olmaması da gereklidir. Bu koşulları sağlayan her birey başvurabilir.

Emeklilere Özel Avantajlar

Bu kampanya, sadece bireysel müşterilere değil, aynı zamanda emekli vatandaşlara da yüksek limitli kredi fırsatları sunmaktadır. Emekli maaşını PTT üzerinden alanlar, PTT şubelerine giderek işlemlerini hızlıca tamamlayabilirler. Ayrıca, emekli vatandaşlar 80.000 TL’ye kadar kredi başvurusunda da bulunabilirler.

Başvuru yapmak oldukça basittir. Cep telefonunuzdan PTT’yi arayarak, "Aktif Bank SMS Kredi" yazıp kendi kimlik numaranızı ekleyerek 30 50 numarasına SMS göndermeniz yeterlidir. Banka, başvurunuzun ardından 5 dakika içerisinde size kredi onayınızı ve miktarını bildirecektir. Onaylanan krediyi PTT şubelerinden hemen kullanabilirsiniz. Bu fırsatları kaçırmamak için hemen başvurun!

2023/06/14/para11.jpg

TC kimlik numaranızla 5000 TL kredi fırsatını kaçırmayın! Başvurunuzu hemen yapın ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için bu benzersiz fırsattan yararlanın. Kredi puanınız yüksek olmasa bile başvurabilirsiniz. Emekliler için özel avantajlar da sunuluyor. Kolay başvuru ve hızlı onay ile hayallerinizi gerçekleştirin!