Tam 45 gün boyunca tek kuruş alınmayacak! O tarihe kadar bedava oldu!

İnsanların cüzdanlarındaki yükü azaltmak için bir uygulamanın hayata geçirildiği öğrenildi. 45 gün tamamen ücretsiz olacak..

Tam 45 gün boyunca tek kuruş alınmayacak! O tarihe kadar bedava oldu!

Okullar tatil olsa da aileler yaz aylarında düzenlenen çeşitli kurslarla çocuklarının gelişimine destek olmaya devam ediyorlar. Ancak kurs ücretlerinin şaşırtıcı derecede yüksek olmasına rağmen veliler daha uygun kurs yerleri aramayı sürdürüyorlar.

Bu toplulukta çocuklara yönelik ücretsiz kurs programı hazırlandı. Manisa Şehzadeler Belediyesi'ndne bir yetkili Salih Avdal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 6-13 yaş arası çocuklara açık bir eğitim kursuna dikkat çekti. Necati Bey ile Ahmet Tütüncüoğlu ilkokullarının bahçelerindeki seyyar havuzlarda ücretsiz yüzme dersleri veriliyor.

Tam 45 gün boyunca tek kuruş alınmayacak

Kursun eylül ayına kadar süreceği ve katılımın 6-13 yaş arası çocuklarla sınırlı olduğu belirtildi. Eğitmen olarak görev yapan Yağız Berk Candan, kursun başlangıcının heyecanlı olduğunu ve aynı zamanda da çocukların projeden memnun olduklarını anlattı. Candan, 45 günlük süreçte çocuklarla hem eğlenecek hem de her birinin düzgün yüzme öğrenmesini sağlayacaklarını ifade etti.

BAŞVURU ALINMAYA DEVAM EDİYOR

Tam 45 gün boyunca tek kuruş alınmayacak

Şimdiye kadar 500'e yakın çocuk yüzme dersinden faydalandı ancak halkın yoğun ilgisi ve talebi üzerine yüzme derslerinin daha geniş bir alanda yapılması planlanıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilk etapta Nurlupınar ve Horozköy bölgelerine mobil yüzme havuzları yapmayı planlıyor.

Bu arada Kurşunla Han'daki yüzme kurslarına başvuru alımlarının devam edeceği açıklandı. Ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen ücretsiz yüzme kursu projesinin ylül ayına kadar süreceği vurgulandı.