Sürücülerin dikkatine: Akaryakıtta bol indirim sezonu başlıyor.. Bu tarihler arasına dikkat

Akaryakıt fiyatlarındaki sürekli artış, herkesin cebini yakıyor. Neyse ki, Denizbank bu soruna çözüm sunuyor! Detaylar haberimizde.

Sürücülerin dikkatine: Akaryakıtta bol indirim sezonu başlıyor.. Bu tarihler arasına dikkat

Denizbank, müşterilerine özel bir fırsatla karşımızda. Bu harika kampanya ile akaryakıt ve benzin masraflarınızı azaltabilirsiniz. 30 Eylül tarihine kadar Bonus POS'larından 4 kez beş yüz lira ve üzeri akaryakıt ve benzin alışverişi yapan müşterilere 4 kez indirim sağlanacak. Ayrıca, Ekim ayında yapılacak 5. alışverişe yüz otuz lira indirim yapılacak. Bu muhteşem promosyon, 4 Ekim ve 4 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacak.

Denizbank'tan 130 TL'lik İndirim

akaryakit.webp

Her müşteri, en fazla yüz otuz lira indirimden faydalanabilecek. Bu promosyona dahil olan müşteriler, Bonus üyelerine özel BP istasyonlarından 5. alımda yüz otuz lira indirim kazanacaklar. Kazanılan tutarlar hemen müşterilerin kartlarına yatırılacak. Bu fırsattan yararlanmak için alışverişlerinizi Bonus POS cihazlarından yapmanız gerekiyor. Bu muhteşem fırsatın detayları için Denizbank'ın resmi web sitesini ziyaret etmeyi unutmayınız.