Sürücüler bayram etti! Akaryakıta kallavi indirim geldi

Araç sahiplerine müjdeli haber geldi! İndirim gelmeye devam ediyor! Tüm detaylar haberimizde.

Sürücüler bayram etti! Akaryakıta kallavi indirim geldi

Araç sahiplerinin yüzü sonunda gülüyor! Peş peşe indirim haberleri gelmeye devam ediyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

AKARYAKIT FİYATLARINA İNDİRİM GELİYOR

Son birkaç aydır vergi artışları ve Brent petrol artışları sebebiyle akaryakıt fiyatlarında fahiş zamlar yaşanıyordu. Ancak son dönemlerde Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş akaryakıt fiyatlarını da etkiledi. Son duyuruya göre bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına 1 TL 62 kuruş indirim yapıldı. Geçtiğimiz gün motorin fiyatlarına 1 TL 34 kuruş indirim yapılmış ve üstüne 87 kuruş bir zam daha gelmişti. 

akaryakıt fiyatlarında peş peşe indirimler

Yapılacak benzin indirimleri sonrasında da İstanbul'da ortalama benzin fiyatı 32.98 TL'ye düşmüş olacak. Brent petrol fiyatlarındaki düşüş sebebiyle güncel olarak İstanbul'da motorin fiyatları 35.42 TL'ye satılıyor. Ülkemizde gümrüksüz rafineri fiyatlarına ÖTV ve EPDK payları eklendikten sonra KDV hariç satış fiyatı ortaya çıkıyor. Gümrüksüz rafineri fiyatı hesaplaması yapılırken Akdeniz İtalyan piyasasında yayınlanmış CIF Akdeniz fiyatları ve güncel döviz kuruna göre fiyatlar belirleniyor.