SSK, Bağkur emeklisi piyangoyu tutturdu! Tüm maaşlara ek 5.098 TL için o tarihi bekleyin!

SSK ve Bağkur emeklilerin başına talih kuşu kondu. SGK tarafından son dakika açıklaması gelirken zam farkı ödemelerinin hesaplarda olacağı duyuruldu. 5.926 TL ödeme emekliye yatırılıyor. İşte fark ödemeleri için tüm detaylar haberimizde.

SSK, Bağkur emeklisi piyangoyu tutturdu! Tüm maaşlara ek 5.098 TL için o tarihi bekleyin!

Emeklilerin temmuz ayı maaş ödemeleri tamamlanırken SGK tarafından son dakika açıklaması geldi. Emeklinin başına gelen talih kuşuyla beraber emekli vatandaşa verilen zam farkı ödemelerinde artışa gidildi. 4A, 4B, 4C emeklisinin hesaplarına zam farkı ödemeleri hesaplara geçirilecek.

PTT üzerinden veya emeklilerin maaş aldığı banka üzerinden ödemeler aktarılıyor. 1 Temmuz sonrasında zam farkı ödemeleri PTT şubelerinden veya emeklilerin maaş aldığı banka üzerinden ödenir. Bazı emekliler için bir aylık bazı emekliler için ise 3 aya olarak bilgi alınabilir. En düşük emekli maaşı üzerinden yapılan hesaplamalara bakıldığında maaş farkı 1945 TL olarak gerçekleşti.

Emekli maaş farkları

Yalnızca 1 aylıktan farkı ödemesi olurken emeklilere yapılacak olan ödeme 1945 TL olarak yer alır. Emekliler bu ödemeleri maaş aldıkları banka hesabı üzerinden temin edebilir. Temmuz ayı ödemeleri geçtiğimiz günlerde tamamlanırken Ağustos ayı ödemeleri için ise SGK tarafından 28 Ağustos'a kadar devam edeceği belirtildi.