SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerine büyük fırsat! Oturdukları yerden 10.000 TL kazanacaklar

Sadece maaşıyla geçinemeyen emekliler için ek gelir kampanyası başlatıldı. 4A, 4B ve 4C emeklilerine Ağustos ayı içerisinde 10.000 TL ek ödeme yapılacak.

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerine büyük fırsat! Oturdukları yerden 10.000 TL kazanacaklar

Temmuz ayından itibaren SSK BAĞ-KUR, emekli memur ve emekli EYT vatandaşlarının maaşlarına zam yapıldı. Bu zam artışlarının ardından bankalar önemli bir adım attı. Emeklilere özel teşvikler sunan bankalar, Temmuz ayında ödemelerini bir gün artırmış, Ağustos ayında ise daha yüksek teşvikler sunmaya başlamıştır. Ağustos ayında başvuran emekliler rekor düzeyde terfi ödeneği alacak. Bu sayede sadece maaşıyla geçinemeyen emekliler rahat bir nefes alma şansına sahip oluyor. Bankalar bugün itibariyle promosyon ödeneği butonuna bastı.

Artan emekli sayısı bankalar için giderek daha cazip hale geliyor. Özellikle Temmuz ayındaki emekli maaşına yapılan zamdan sonra bankalar müşteri portföylerini genişletmek için emeklilik destek ücretlerine yeni zamlar getirmeye başladılar. Bu sabah emekli SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve EYT de dahil olmak üzere yeni promosyon eklemeleri açıklandı. Birçok banka emekliler için özel finansman fırsatları sunmaktadır. Hem kamu bankalarında hem de özel bankalarda reklam ücretlerine zam yapıldı. Peki hangi bankalar ne kadar reklam veriyor? İşte detaylar..

Ağustos 2023 Bankaların Promosyon Kampanyaları

Ağustos 2023 İtibariyle ING Bank Promosyon Kampanyası

En yüksek terfi oranlarından birine sahip olan ING Bank, emeklilere maaş aralığında terfi imkanı sunmaktadır. ING Bank tarafuından verilen promosyon ücretleri minimum 5.100 TL ile 8.500 TL arasında değişmektedir. Ayrıca ING Türkiye, turuncu yan haklar ile emeklilere cazip fırsatlar sunmaktadır.

Ağustos 2023 İtibariyle Yapı Kredi Promosyon Kampanyası

Yapı Kredi Bankası, 31 Ağustos 2023'e kadar geçerli yeni promosyon tutarını duyurdu. Yapı Kredi Bankası'ndan 3 yıl maaş alma taahhüdü veren emeklilere verilen promosyon tutarları maaş aralığına göre 9 bin TL'ye kadar artırılacak.

Ağustos 2023 İtibariyle İş Bankası Promosyon Kampanyası

Türkiye İş Bankası emeklilere cazip promosyon fırsatları sunan bankalardan biridir. 31 Ağustos 2023'e kadar geçerli olacak kampanya kapsamında İş Bankası emeklilerine 7.500 TL'ye varan promosyon ödemeleri fırsatı sunulacak. Aynı zamanda İş Bankası ek koşullarını sağlayan emekliler ayrıca ek promosyon alma olanağına da sahip olmaktadır.

Ağustos 2023 İtibariyle Akbank Promosyon Kampanyası

Emekli maaş hesabını Akbank'a getiren ve Akbank'tan 3 yıl alacağına söz veren bir emekliye Akbank'tan 3.000TL chip parayla beraber toplam 10.000TL'lik emeklilik desteği verilecek. Akbank'ın Promosyon başvuruları banka şubelerinden, mobil bankacılıktan ve internet bankacılığı üzerinden yapılmaktadır.

Ağustos 2023 İtibariyle Ziraat Bankası Promosyon Kampanyası

Kamu bankalarından birisi olan Ziraat bankası, Temmuz ayı emekli ikramiyesini yeniledi. Bankanın Temmuz ayında emeklilere sunduğu promosyon 7.000 TL'ye yükseltildi. Ayrıca emekliler, düşük faizli kredi seçeneklerini de kulalnabilirler.

Ağustos 2023 İtibariyle Denizbank Promosyon Kampanyası

Ağustos ayında kampanya tutarını artıran bankalardan birisi de Denizbank oldu. Maaşlarını 3 yıl boyunca Denizbank'a yatırmayı taahhüt eden emeklilere verilen destek 5.000 TL'ye yükseltilmiştir.