Son Gün Yarın! 1250 TL Hediye Alın!

Akbank kart sahiplerine özel! Hemen başvur, 1250 TL chip-para kazanma fırsatını kaçırma! Alışverişlerinde ekstra avantaj sağla, Axess'e özel bu kampanyadan yararlan! Son gün yarın!

Son Gün Yarın! 1250 TL Hediye Alın!

Türkiye'nin en büyük özel bankası Akbank, müşterilerine yönelik heyecan verici bir kampanyayla karşımızda. Banka, Axess başvurusu yapan herkese 1250 TL'ye varan chip-para hediye ediyor. Bu fırsattan yararlanmak için son başvuru tarihi olan yarın hemen harekete geçmelisiniz. Kampanya kapsamında, birbirinden farklı sektörlerde yapacağınız alışverişlerde de chip-para kazanabileceksiniz.

Akbank 1250 TL Chip-Para Kampanyası Detayları

Akbank tarafından yapılan duyuruya göre, kampanyaya katılmak için 04.07.2023 - 31.07.2023 tarihleri arasında Axess kredi kartı başvurusu yapmalısınız. Başvurunuz onaylandıktan sonra ise 31.07.2023 tarihine kadar katılım sağlayabilirsiniz. Kampanya süresince market, akaryakıt ve elektronik sektörlerinde yapacağınız her 1.500 TL ve üzeri harcamalarınız için toplamda 1250 TL'ye varan chip-para kazanma şansınız olacak.

para7.jpg

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

Kampanyaya katılmak oldukça basit! Başvurusu onaylanan Akbank müşterileri, Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kampanyaya dahil olabilirler. Eğer Juzdan üzerinden katılmak istiyorsanız, harcama yapmadan önce "Hemen Katıl" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Katılım sağlamak için ise kampanyanızın profil alanında görünmesini beklemeniz gerekecek.

SMS ile kampanyaya katılmak isteyenler, bankanın kayıtlı cep telefonu numaralarından "KAZAN" yazarak 4566'ya SMS göndermeleri gerekiyor. Bu mesajın banka tarafından onay almasının ardından, kampanyaya katılım sağlanmış olacaktır. Ancak unutmamanız gereken bir nokta, gönderilen SMS'lerin operatörlerin kendi tarifelerine göre ücretlendirileceğidir.

Akbank Mobil ve İnternet Üzerinden Başvuru

Kampanyaya katılmak için, Akbank Mobil ve İnternet şubeleri üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca, Akbank.com, Axess.com.tr, tüm ATM ve şubelerimiz ile Müşteri İletişim Merkezimizi de ziyaret ederek başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.