Sıfır otomobiller peynir ekmek gibi gidiyor! 100.000 TL'lik destek herkesi bayiye koşturacak

Otomobil sektöründe ekim ayı ile beraber kampanyalar başladı! İşte ayrıntılar...

Sıfır otomobiller peynir ekmek gibi gidiyor! 100.000 TL'lik destek herkesi bayiye koşturacak

Otomobil sektörü, Ekim ayıyla birlikte büyük bir kampanya hareketine girişti. Ticaret Bakanlığı'nın ikinci el otomobillerdeki fiyat dalgalanmalarını düzeltme düzenlemeleri ve al-satçıların piyasadan çekilmesi, otomobil alıcıları için olumlu bir ortam yarattı. Bu durum, sıfır otomobillerde daha makul fiyat aralıklarının oluşmasını destekledi. Sonuç olarak, otomobil markaları Ekim ayında kampanyalarını peş peşe duyuruyor.

Yeni modellerin piyasaya sürülmesi ve eski modellerin stoklarını eritmeye çalışan otomobil markaları, çeşitli avantajlar sunan kampanyaları devreye alıyor. İşte Ekim ayının otomobil kampanyalarından bazıları:

Ekim Ayında Otomobil Sektöründe Kampanya Rüzgarı Esiyor

Suzuki ve MG'den Takas Desteği: Suzuki, GL Techno ve GLX Premium donanımlarında geçerli olan Swift Hibrit modeli için özel bir kampanya başlattı. Ekim ayına özel olarak 200.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunan Suzuki, aynı zamanda bu kredinin 12 ay vade ve %0,49 faizle sağlanacağını açıkladı. Ayrıca, 60.000 TL'lik takas desteği ile Suzuki'den sıfır otomobil sahibi olmak mümkün. MG ise HS modelinin Comfort ve Luxury versiyonlarını kampanya kapsamına aldı ve aynı şartlarla 250.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Ayrıca, MG ekim ayında 100.000 TL'ye kadar takas desteği sunuyor ve hem kredi hem de takas desteğinden aynı anda yararlanma fırsatı sunuyor.

Jeep ve Opel'den Avantajlı Kredi: Jeep, Compass almak isteyenler için 200.000 TL'ye kadar 12 ay vadeli ve %0 faizli kredi seçeneği sunuyor. Ayrıca, bu araca özel olarak 175.000 TL showroom indirimi sağlayarak aracın fiyatını düşürdü. Renegade modeli için ise 100.000 TL'lik indirimle başlayan fiyatlar ve %0 faizli kredi fırsatları sunuyor. Opel ise Astra için versiyona göre değişen 200.000 TL ile 300.000 TL arasında finansman sağlıyor ve 12 ay vadeli %0,99 faizli kredi seçenekleri sunuyor.

Otomobil alıcıları için Ekim ayı, cazip kampanyalarla dolu gibi görünüyor. Yeni bir otomobil almayı düşünenler, bu kampanyaları dikkate alarak avantajlı fırsatları değerlendirebilirler. Ancak her kampanyanın şartlarını dikkatle incelemek önemlidir.