Sıfır araba almak isteyenlere hem indirim hem düşük faiz! O markalarda sıfır otomobil kampanyaları!

Günümüzün ekonomik koşullarında araba almak nerdeyse hayal oldu. Hem ekonomik koşullar hem de araç firmalarının yaptığı fiyat artışları vatandaşı zor duruma soktu. Ama araba markalarından vatandaşlara büyük bir fırsat geldi. İşte detaylar…

Sıfır araba almak isteyenlere hem indirim hem düşük faiz! O markalarda sıfır otomobil kampanyaları!

Her geçen gün nüfus artışının yaşandığı bir ülkede yaşıyoruz ve bu durumda toplu taşıma araçlarını kullanmak bazen eziyet haline gelebiliyor. Vatandaş araba almak istiyor ama maalesef otomobil fiyatları el yakıyordu. Ama bu otomobil şirketleri vatandaşlar için ellerini taşın altına soktular. Detaylar haberimizde...

banka

ARABA ALACAKLARA DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ İMKANI! İŞTE MARKA MARKA İNDİRİM VE KREDİ İMKANLARI...

Otomobil satıcıları durgunlaşan otomobil satışlarına karşı harekete geçerek yeni bir kredi kampanyası başlattı. Dolayısıyla yeni araba almak isteyen vatandaşlara düşük faizli kredi imkânı sağlayacak.

Hangi markalar ne kadar indirim ve kredi fırsatı sunuyor?

HYUNDAI markası, Ekim ayında sınırlı sayıdaki iddialı SUV Tucson'u için indirim programı başlatmıştı. Bu çerçevede, Ekim ayında 1 milyon 500 bin TL'ye ulaşan modelin (1.6 T-GDI 180 PS 4x2 Comfort) fiyatı neredeyse geri döndü. Haziran fiyatlarına göre. Marka, 1 milyon 370 bin TL'den sınırlı sayıda Tucson satışına başladı.

X-Trail’de de 125 bin TL fiyat desteği ya da ticari müşterilere özel 50 bin TL fiyat desteği ile 450 bin TL 15 ay yüzde 1.99 faiz taksitli ticari kredi imkânı birlikte veriliyor.

RENAULT, ekim ayında SUV serisine 100.000 TL'ye varan yenileme desteği veya 12 ay süreyle %1,69 faizle yenileme desteği sunacağını açıklamıştı.

SUZUKI markası, GL Techno ve GLX Premium olmak üzere iki donanım seviyesiyle satılan Suzuki Swift Hibrit modelleri için 200.000 TL'ye %0,49 faiz oranıyla 12 ay kredi kampanyası veya 60.000 TL takas desteği sunuyor. Üstelik peşin alımlarda 40.000 TL indirimden yararlanın.

OPEL Grandland modelinin Ultimate donanımlı versiyonu, 100.000 TL takas desteği dahil 225.000.900 TL'ye varan fiyat avantajı sunuyor. Böylece bu modeldeki indirim 200 bin TL’yi aşıyor. Benzinli ve otomatik şanzımanlı Opel Astra modellerinde peşin alımlarda geçerli 124.000.900 TL'ye varan fiyat teşvikleri sunuluyor.

MG, ekim ayında HS modelinin Konfor ve Lüks versiyonlarında 250.000 TL ve 100.000 TL'ye aynı anda 12 ay vadeli ve %0,49 faiz oranıyla kredi imkanını hayata geçirdi.

Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan sıkı denetimler ve düzenlemeler de otomobil pazarını etkiledi. İkinci el otomobil pazarı fahiş fiyatlar, bayilerin piyasadan çekilmesi ve yeni otomobil akını nedeniyle boş kalıyor. Bundan 3-4 ay önce otomotiv piyasası iğne atsanız yere düşmezdi ama hafta sonları resmen sinek avladılar.

Araç satışları son iki yıldır fahiş fiyatlar, araç bulunamaması, sıfır araç stoku, aksesuar ihtiyacı, ikinci el fiyatlarının sıfır araca göre yüksek olması gibi konularla gündemde. Piyasa dengesi, Ticaret Bakanlığı'nın düzenlemeleri ve sıkı kontrolleri yoluyla sağlanır. 6 ay ve 6.000 kilometre sınırı, ikinci el satış fiyatlarının reklamlarda orijinal satış fiyatından yüksek gösterilmemesi gibi uygulamalar otomobil pazarına da yansıdı.

Satıcılar, son dört ayda piyasada bir durgunluk yaşandığını ve bunun önceki yıllara göre en kötü sezon olduğunu söyledi.